От х:

Днес в x:

Първолаците на „Йовков“ получиха първите си свидетелства

В ранната утрин на последния учебен ден в двора на СУ „Йордан Йовков“ имаше необичайно движение. Училището, което повече от два месеца не бе чувало детска глъч, посрещна на двора, пред  украсената беседката, на детската площадка първолаците от училището.  Гости на тържеството бяха директорът на училището, госпожа Кюпрюджиева и отец Николай, който води часовете им по религия.

Родителите стояха далеч  от  децата, но станаха свидетели на думите, отправени от класния ръководител на 1 а клас, Иванка Славкова. Тя припомни, че през годината са работили в клуб „Приказките оживяват“, по проект „Подкрепа за успех“,  в часовете по предприемачество и  са създадали различни проекти и изложби.

В навечерието на  24 май, във виртуалната класна стая, 1 а клас проведе урок, на който не само отбеляза празника, но показа, колко много децата са научили  през тази учебна  година.

Като на всяко тържество имаше стихове и песни, а след това учителките им  Славкова  и  Атанасова раздадоха първите  свидетелства на първокласниците. Последваха поздравления от директора на училището и от родителите.

Децата получиха книжката „Небивалици“ от Доналд Бисет, подаръче с лакомства  и много балони.

клуб Журналист и клуб Фотосвят

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини