От х:

Днес в x:

Световна премиера на комедията с Дакота Джонсън, Трейси Елис Рос и Айс Кюб (трейлър)

Трейси Елис Рос играе певица суперзвезда в новия си филм "The High Note" ("Висока нота"), но казва, че филмът няма нищо общо с прочутата й майка Даяна Рос, съобщи Ройтерс.

Лентата, която ще бъде пусната на платформите за домашно кино до поискване в петък в САЩ, дава на Рос дългоочакваната възможност да пее във филм.

"Винаги съм искала да го направя. Това е една от детските ми мечти. Най-големите ми мечти се превърнаха в най-големите ми страхове и страхът е разбираем, като се вземе предвид коя е майка ми", каза Рос.

Даяна Рос, която е на 76 години, достигна световна слава през 60-те години на миналия век като вокал в групата "Сюприймс" на "Моутаун Рекърдс" - една от най-продаваните женски групи в историята, а след това изгради блестяща соло кариера.

Трейси Елис Рос казва, че е била привлечена от посланието на филма да следваш мечтите си. Рос изпълнява ролята на певицата Грейс Дейвис, която заедно с асистентката си (в ролята - Дакота Джонсън и с мениджъра си (Айс Кюб) търси мястото си в музикалната индустрия.

Рапърът и актьор Айс Кюб каза, че изградил образа на героя си по подобие на куп мениджъри, с които се е срещал в кариерата си.

"Вземаш по малко от всеки от тях и правиш своя герой", каза Кюб. "Но това е най-смешният мениджър, който може да се изиграе. Защото човекът си мисли, че той е звездата".

Джонсън сподели, че е благодарна, задето филмът може да бъде представен за зрителите у дома, докато повечето кина остават затворени заради ограниченията по повод на пандемията от Ковид-19.

"Щастлива съм, че има възможност да дадем малко радост, забавление или бягство в тези времена", каза тя.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини