От х:

Днес в x:

Перперикон вече е отворен за посетители, смекчаването на карантината отприщи поток от туристи

    Скалният град на траките Перперикон вече е отворен за посетители. Смекчаването на ограниченията на карантината отприщи поток от туристи. За сега посетителите са от региона: Кърджалийско, Хасковско, Пловдивско, Пазарджишко, но със смекчаването на мерките се очакват гости от цялата страна. Това сподели за Кърджали бг вести  лицензирания екскурзовод на обекта историкът Георги Кючуков. Той каза, че очакванията са истинският сезон да започне в началото на юли, когато ще заработят и хотелите в областта. Голямата вълна ще бъде в месеците август и септември,когато много българи ще предпочетат почивка в страната , а не в чужбина,прогнозира Георги Кючуков.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      По
      Познавач
      1 0
      08:38, 10 май 2020
      Добре, че имаш лиценз Кючуков, при Багдасара си на 100 %безличен, мухльо, дано там да имаш достойнство.
    • 2
      Ко
      Колега
      1 0
      09:18, 10 май 2020
      Жоро на колко стана тъчеш? Педагогически съветник, когато си искаш идваш в училище, когато има пари си на Перперикон, комисии и сесия на ОбС, за доставка на търговските ти обекти си извън Кж. Намери добра яма. Няма проверки, няма умишлен контрол от Багдасаров. А къде е инспектората, Гроздан Колев защо си затваря очите? Да се направи справка за миналия мандат за комисии и сесии има ли молби за неплатен отпук, същото и за директора му милко.
    • 3
      Гр
      Гражданин
      0 0
      09:44, 10 май 2020
      Ами това не е ли работа и за икономическа полиция и ДАНС? Всички съветници на държавна и общинска служба да се проверят за предходните години.
    • 4
      То
      Тодор
      0 0
      11:28, 10 май 2020
      В деня на местните ибори го видях с къси панталони Перперикон, цял ден беше там! Какъв председател на градската БСП? Затова има 79 преференции, биха го Даниел Делчев, Назми Мюмюн, Гроздан, Галя, Сталев, Петър и още и още
    Последни новини