От х:

Днес в x:

"Ролинг стоунс" с песен за пандемията

Група "Ролинг стоунс" издаде първата си песен от 2012 г., посветена на пандемията от COVID-19, съобщиха световните информационни агенции.

Песента "Living in a Ghost Town" (Да живееш в призрачен град) е записана частично по време на социалната изолация. Видеото към нея показва пустите улици в Лондон, Лос Анджелис, както и други градове.

"Бяхме в студио да записваме още преди препоръките за изолация и помислихме, че една от песните отразява времето, в което живеем - заяви Мик Джагър. - Работихме по нея в изолация. И ето я... Надявам се да я харесате"

Записът на песента е започнат в Лос Анджелис през 2019 г. След това, с обявяването на ограниченията заради пандемията по света, музикантите са променили част от текста и са добавили някои детайли.

Преди по-малко от седмица музикантите от "Ролинг стоунс" изпълниха "You Can't Always Get What You Want" от домовете си с видеоконферентна връзка за концерта "Един свят: Заедно вкъщи".

Песента "Living in a Ghost Town" е издадена само във формат за стрийминг и теглене от интернет.

Заради пандемията група "Ролинг стоунс" отмени турнето си в Северна Америка, което трябваше да започне на 8 май. Музикантите не са издавали оригинален албум от "A Bigger Bang" през 2005 г., но казват, че работят "бавно" по нова серия от песни. Предишните им оригинални песни "Doom and Gloom" и "One More Shot" бяха включени в албума "GRRR!" от 2012 г.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини