От х:

Днес в x:

"Всичко е любов" за Мила Роберт и Тино

След редица спекулации относно отношенията между скандалната Мила Роберт и финалиста от "Гласът на България" Тино двамата записаха дуетна песен, озаглавена "Всичко е любов".

Двамата се запознават на първия негов самостоятелен концерт в столицата след финала на "Гласът на България". Клубът е пълен, а Мила е застанала най-отпред, седнала почти на сцената. Тино вече я познава от нейните клипове в YouTube още от излизането на "Наше си е, Саше", а Мила твърди, че изпълнението му на "Луда по теб" е това, с което той я е спечелил. Разбира се, двамата разговарят след концерта и решават да напишат песен. Още на следващия ден Тино отива в ателието на Мила и без да си казват нищо, включват инструментите, вадят една тетрадка и написват своята обща песен за 20 минути.

"Тази песен е първата колаборация, която правя в такъв синхрон! Сякаш си подавахме топка, фраза след фраза, идея след идея! Абсолютно 50 на 50!" – споделя Тино.

"След като написахме "Всичко е любов", имахме общ концерт във Варна пред 500 души, където изпълнихме за първи път песента и хората пяха с нас от втория припев" – радва се Мила. "Посланието на песента е, че една любов, ако наистина е такава – боли. Сигурно има и по-безболезнен начин да се изживее, но поне аз не го знам. В тези времена целим да напомним на хората, че всичко, което ни остава, е любов. Трябва да се хванем за нея и да не се пускаме" – заключва тя. Според Тино пък песента носи съвсем противоположен извод: че болката в една връзка понякога може да бъде цинична и породена от егоизъм и нерядко може да се мине и без нея.

Музиката и текстът на песента са дело на Мила и Тино, а за видеото отново се е погрижил младият режисьор Георги Пеев. По време на снимките на видеото двойката засяда в столичния кв. "Дружба", след като гумата на колата им се спуква. Докато чакат пътна помощ, решават да заснемат и кадрите в колата. Според Мила и Тино кадрите във видеото напомнят за връзките между хората – все по някое време засядаш и тръгват проблемите.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини