От х:

Днес в x:

Когато животът ти се преобръща само с едно съобщение

Във времената, в които живеем, със сигурност не е лесно да се стои вкъщи, но пък благодарение на интернет тази задача не е и чак толкова трудна.

Това, че все още има сериали, които не са засегнати от коронавируса, също е много добра новина. Един от тях е "Бягай", чиято премиера е след няколко седмици, а тези дни излезе и пълният трейлър.

С охота обръщаме внимание на сериала, защото нашата любимка Фийби Уолър-Бридж е сред продуцентите му. Там е и Вики Джоунс, която е отговорна и за написването на сценария.

А и не само заради това, защото историята е доста интересна. Някои колеги дори определят "Бягай" като микс между "Убивайки Ийв" и Fleabag (обожаваме и двата сериала).

От трейлъра и синопсиса разбираме, че Руби (Мерит Уивър) и Били (Донал Глийсън) са имали вземане-даване през колежанските си години, но от тогава са изминали цели 17 години. Една уговорка между тях обаче остава, въпреки времето.

Един ден Руби получава съобщение от Били, което гласи простичкото "бягай". Тогава тя има два избора. Единият е да го игнорира и да продължи живота си, а другият - да отговори на съобщението, да зареже всичко и да тръгне към Ню Йорк, за да се срещнат.

Звучи ни доста интересно, защото мотивите и на двамата със сигурност ще бъдат различни, а и ни гложди какво ли ще се случи.

"Бягай" е в HBO GO от 13 април.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини