От х:

Днес в x:

Крадец гризе стоманени решетки

Полицията в Нанцзимън, Китай, е разрешила загадката около поредица кражби, виновникът за които е прониквал в домовете на жертвите като е прегризвал стоманените решетки на прозорците, предаде Прес асосиейшън.

Служителите на реда били озадачени от честите съобщения за кражби, при които нарушителят е прониквал в домовете на жертвите през прозорци с решетки от стомана. При направените на местопрестъпленията огледи полицаите установили, че по метала има следи от зъби.

В хода на разследването бил разпитан мъж, пожелал анонимност. Той казал, че дели една стая в хотел с човек, който може да троши орехи със зъби. Полицаите отвели на разпит въпросния мъж, 23-годишен младеж на име Сюн, и той признал, че е извършил кражбите.

Сюн споделил, че станал престъпник, след като не успял да си намери работа. Младият мъж дори не си спомня колко къщи е ограбил през последните две години.

Сюн разказва, че е тренирал зъбите си с чупене на орехи, каквито се отглеждали в изобилие в родния му планински град. Крадецът допълва, че само веднъж се е провалял при опит да прегризе стоманени решетки - когато попаднал на такива с диаметър 2 сантиметра, вместо обичайния един. Тогава Сюн получил разместване на челюстта.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини