От х:

Днес в x:

Вижте какво ще обсъждат на днешната си редовна сесия съветниците в Асеновгард

Проектът за дневен ред съдържа 55 точки. Зам.-кметът Стоян Димитров ще представи докладни относно актуализация на Годишната програма за управление и разпореждане с общински имоти, отдаването под наем на помещение в сградата на кметство и на обособена част от кафе-аперитив в Тополово; за провеждането на търг за отдаване под наем на павилион за закуски в ОУ "Никола Вапцаров"; ще се разгледат и молби на наематели на общински жилища, които желаят да ги закупят.

Зам.-кметът Теньо Манолов ще представи докладни за кандидатстване на Община Асеновград с проектно предложение по Програма "Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност", финансирана от Финансов механизъм на европейското икономическо пространство 2014 - 2021 год., както и за предоставяне на безлихвен заем от бюджета на Общината за 2020 г. по сметка за европейски средства за проект "Образователна инфраструктура – обновяване и внедряване на мерки за енергийна ефективност на сградите на детски градини, модернизация на училища и рехабилитация на дворните им пространства”.

Друго, което ще обсъдят съветниците днес, е кандидатстването на Общината пред Министерство на културата за предоставяне на целева финансова подкрепа за изготвяне на Инвестиционен проект за сградата на бившето Помощно училище "Св. Архангел Михаил”, както и в областта на консервацията и реставрацията на недвижими културни ценности за сградата на Караалановото училище. Ще се гласува и закриването на кметства в селата Новаково, Бачково, Долнослав, Жълт камък и Патриарх Евтимиево.

Целият проектодневен ред може да видите ТУК.

Заседанието започва в 09:00 ч. и ще бъде излъчвано онлайн на сайта Asenovgrad.NET.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини