От х:

Днес в x:

Предварителните поръчки за Tesla Cybertruck надхвърлиха 500 000

Всеки ден се правят средно по 5873 предварителни поръчки за закупуването на Tesla Cybertruck от представянето му. От представянето му до момента общият брой поръчки е над половин милион, като повечето купувачи предпочитат по-мощната и по-скъпа версия.

През месец ноември автомобилната компания на Илон Мъск представи дългоочаквания от мнозина електрически пикап Tesla Cybertruck. Автомобилът предизвика смесени чувства – някои се възхитиха на смелостта и бруталния дизайн, а други го счетоха за примитивен. Но интересът бе голям.

Към края на месец ноември миналата година 200 000 души преведоха на Tesla по $100, за да направят предварителна поръчка за закупуването на Cybertruck. Оттогава Tesla не е обявявала броя на предварителните поръчки за електрическия пикап, но това не попречи на клиентите на Tesla самостоятелно да преброят тези поръчки. Оказа се, че те са вече над половин милион.

В сайта на клуба на феновете на Cybertruck се появи следния надпис: "522 764 предварителни поръчки, средно по 5873 поръчки на ден за 89 дни, включително вечерта на анонса".

В сайта се казва още, че само 17% от поръчалите искат Tesla Cybertruck с един електромотор, койтн е и най-евтин – $40 000. Останалите предпочитат моделите с два или три електрически двигателя. Да напомним, че Tesla планира да представи и усъвършенствана версия на Cybertruck с пробег 800 км.

Източник: kaldata

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини