От х:

Днес в x:

Съдът: Иванов остава кмет. Лекар троши коли с незаконна скоба. Преглед на печата

Съдът: Иванов остава кмет, четем в голямото заглавие над главата в днешния брой на "Новинар юг". Прокуратурата протестира пред апелативния съд в Пловдив решението, допълва изданието.

Бедните – на качак, озаглавява другото водещо заглавие на първа страница вестникът. 290 машинки за свиване на папироси продадени в специализиран магазин в Хасково за месец, кутия цигари излизала 80 стотинки.

Над ½ в Караманци не завършват средно, акцентира на втора страница изданието. 15 с двойки по български на матурата от 27 явили се, пише в подзаглавието.

Наливат 6.4 млрд. във водопроводните мрежи, четем на 4 страница. Това било предвидено в плана за управление на речните басейни. Става дума за българския план, защото планът на Брюксел може да се окаже малко по-различен.

Над 120 000 посетители в Александрово за година, предвижда в интервю за вестника проф. Иван Маразов.

Никола Динков: Митничари агитираха за ДПС в ромските махали, пише в заглавие над главата "Хасковска Марица". ДПС с партиен обръч и в Хасково, допълва вестникът. Темата за изборите и застъпена в няколко публикации в днешния брой.

АГ лекар слага незаконна скоба, троши коли, четем още на първа страница. Д-р Янчо Делчев монтирал приспособлението пред гаража си на ул. "Патриарх Евтимий".

Врътките на Каракачанов стапят ВМРО, четем в акцента на втора страница. Воеводите щели да излизат от "Напред", и да влизат в ЛИДЕР.

Гласят Илия Добрев за шеф на театъра в Димитровград, четем още на страницата. Известният актьор подал документи за конкурса, ползвал се с подкрепата на културното министерство и на местната власт.

Г. Иванов запазва поста си, неутрално информира за вчерашния процес вестникът. В малкото каре в текста обаче четем, че първоначално за съдия е бил определен шефът на окръжния съд Росен Русев, после по неведоми причини в залата влязла Боряна Бончева.

Доган в истерия от набега на Борисов, четем на 9 страница. Автор на текста е Ива Николова.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини