От х:

Днес в x:

15 юни: нова Omnia на име Samsung i8000?

Спекулациите около устройството от SamsungUnpacked.com продължават. Този път се твърди, че става дума за наследник на популярния модел Samsung i900 Omnia. Смята се, че устройството ще бъде известно под названията Omnia2 и i8000. По отношение на дизайна сходствата с S8000, за който вече неведнъж писахме, са доста големи, а упоменатите спецификации също звучат сравнително познато: 8.1-мегапикселна камера с двойна LED светкавица и 30 fps видеозапис с VGA резолюция и 3.7-инчов сензорен AMOLED екран (480x800 пиксела).

Samsung Omnia2 ще бъде базиран на Windows Mobile (източникът упоменава конкретно версия 6.1), като разработеният от Samsung интерфейс TouchWiz UI ще бъде преработен специално за това устройство. Логично се очаква устройството да поддържа DivX декодиране, така че да може да се използва като портативен медиа-плеър. Видът на управляващия бутон пък подсказва, че устройството ще е част от новата серия Cubic на корейската фирма.

До настъпването на 15 юни и официалния анонс от Samsung можем само да продължаваме да гадаем кое точно ще е устройството, което ще бъде представено тогава. Всичката информация по-горе за момента е базирана единствено на предположения и нищо чудно да се окаже само слух.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини