От х:

Днес в x:

Lethal Weapon 5 събира Мел Гибсън и Дани Гловър за последно

За почитателите на качествените екшън комедии не съществуват много по-добри алтернативи от първия Lethal Weapon. Той не само циментира ролята на Мел Гибсън като суперзвезда и ни даде култови реплики като I am too old for this shit, но и представлява почти перфектна комбинация от екшън и комедия, която десетки се опитваха да имитират след това. Ако Warner Bros. реализира плановете си, съществува голяма вероятност Мел Гибсън и неговият екранен партньор Дани Глоувър да се завърнат за още един последен бис.

Студиото потвърди, че работи по пета и последна част на Lethal Weapon, която би дошла повече от 20 години след четвъртата. За да бъде радостта на феновете още по-голяма, освен Гибсън и Глоувър изглежда още, че режисьорът Ричард Донър, който направи всички предишни филми, също ще се завърне. За последно за вероятен Lethal Weapon 5 се заговори преди три години, когато имената на Гибсън, Глоувър и Донър също се спрягаха за проекта, но тогава нищо не се случи.

Опитите за възраждане на култови екшъни от близкото минало напоследък търпят противоречиви резултати. Най-напред Men in Black: International и Terminator: Dark Fate се провалиха, но съвсем наскоро се появи Bad Boys for Life отново показва, че все още има публика за екшън комедии с ченгета и познати лица – дори и когато това става 20 години по-късно.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини