От х:

Днес в x:

6 °C

Канят ни за обсъждане на Бюджет 2020

На основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси кметът на Община Първомай Николай Митков отправя покана към всички граждани и заинтересовани лица, представители на бизнеса, НПО, общински съветници, кметове и кметски наместници на населените места в общината, да вземат участие в обществено обсъждане на проекта за бюджета на Общината за 2020 г.

Проектът е публикуван на сайта на общината.

Водени от убеждението, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от важните решения за развитието на нашата община, очакваме Вашите мнения, препоръки и предложения за формирането и изразходването на бюджетните средства, сподели Николай Митков.

Обсъждането ще се проведе на 22.01.2020 г.  /сряда/ от 14.00 часа в пленарна зала в сградата на общинската администрация.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (19)

 • 1
  Ко
  кокал
  6 -1
  10:36, 16 яну 2020
  Много добре,само да вметна,че 22.01.2020 г.е сряда,а не четвъртък както е написала госпожа Кирякова.
 • 2
  🔞
  🔞
  12 -3
  12:26, 16 яну 2020
  Отлично. Нека първият ред бъде запазен за помиярите с никове 123, Архимед, лайняното Коле,и прочие,за да реализират 5-6 месечните си закани, идеи,и кво ли не щеш още😂🤣😄🎯🆒
  • Кк
   ККК
   1 0
   22:05, 17 яну 2020
   Недей с лошото.Има още кво да видите.
 • 3
  Цв
  Цвят лилав
  7 -2
  19:49, 16 яну 2020
  И кой ще черви бузи или ще аленеят или щениколовеят а може и да митковеят ами сакън работата е баш гюзелим.
 • 4
  Из
  Избирателка
  13 -3
  21:28, 16 яну 2020
  С пуека,Митков няма как да стане по-зле. Като го погледна в позата на кмет и ме напушва институционален смях, ако мога така да се изразя. Неговото кметуване ще бъде едно блестящо доказателство за правотата на думите на Клемансо за двата ненужни органа – простатата и кмета на община.
  • Кл
   клемансо
   5 -4
   23:13, 16 яну 2020
   Явно си падаш по други органи
 • 5
  До
  До Клемансо
  4 0
  08:30, 17 яну 2020
  Всеки излага тук съдържанието на интелекта си!Във вашият вероятно битуват само органи!
  • До
   До
   2 -2
   09:48, 17 яну 2020
   Обаче пък на всички става ясно на тебе какви органи са ти в главата
 • 6
  Въ
  възмутен
  3 -1
  09:16, 17 яну 2020
  И в 20.00 часа да го обявят, пак няма да идете!Тогава ще ви е късно, изморени и т. н.....Угодия няма, ей!!! Това да не е да си мрънкате зад компа ха-ха... Знаете му реда, ама тук в коментарите! Идете и изказвайте мнение, коментирайте лице в лице, не само тук да си пишете глупости, да мрънкате, да давате акъл кой как да си върши работата!
  • Пи
   питагор
   5 -4
   11:10, 17 яну 2020
   Ъм не даваме акъл и пак нищо не са върши како е свършено я излез из града и кажи кое е свършено веке стават два месеца само един удит е свършен и всичко замря щото в изводите от то одит е намесен и настоящия кмет като бивш заместник кмет.Лошото е че от зле нещата ще стават все по зле какво мнение да са изказва веке дойде времето за МОЛИТВА за пърумай мненията бяха до преди 10 гудини ся няма веке млади и сичку загива останаха само младите на комунистическите функциунери те да си играят на управленици ама веке няма кой да РАБОТИ а ти искаш мнения да са дават евах ти смеха
 • 7
  Въ
  възмутен
  5 0
  14:39, 17 яну 2020
  Ами аз и 16 години гледах и обикалях града, ама нищо...
  2 месеца минали и айде вече нищо не се правело, пак поредните ти тъпи изводи!!!
  Охххх, писна ми от твоите глупости и умозаключения. Като толкова много ги знаеш нещата иди и кажи, какво само пишеш тука, да ама не, не отиваш... Оххх елементарен с прости изводи и изказвания
  • Пи
   ПИТАГОР
   2 -4
   15:55, 17 яну 2020
   Ами знам си ги нещата какво да правя съдба а иначе за пърумай спасение няма явно ни четеш какво ти се пише или не разбираш но дори и да е тъка можеш да се разходиш из града и ако главата ти е в ред да си спомниш града преди 10-15 години и ако имаш малко мозък да направиш сръвнение. Убачи ти не искаш да си напъваш мозъка а чакаш някой да ти каже къту ти каже батя ти чи сичко е свършило ти пак си недоволен изобщо ни мога да разбира такива хора къту тебе зако изобщо си прайш труда да пишеш нища които ни разбираш ходи свиркай си пу улицата радвай се на прумяната къту видиш митката пак са радвай яж сери да минават дните и айде до фигянято на тъкъй къту тебе така минава жуота без да мислят обачи викат на другите чи били елементарни ко да се прай съдба.
 • 8
  Въ
  възмутен
  3 -1
  16:38, 17 яну 2020
  Ам ти си направи изводите: щом града е бил хубав преди 10-15 години, значи пагубното управление е съсипало града, ама за 2 месеца управление търсиш сметка?
  • Пи
   ПИТАГОР
   2 -6
   16:52, 17 яну 2020
   АВА КЪК ДЪ ТЪ НАРЕКА НИ ЗНАМВА КАКВА СМЕТКА ТЪРСЯ... Виж коментара
  • Кк
   ККК
   5 -1
   16:50, 18 яну 2020
   Другарю,Възмутен г-н Митков е в управлението от 8 лета.Не се правете на луди.Вярно е ,че му трябва време ама деня си личи от сутринта.
  • 12
   1233
   3 -2
   17:04, 18 яну 2020
   На тази пародия е силно казано "управление"
  • Пи
   питагор
   0 0
   18:47, 18 яну 2020
   Мина мина шекел и половина.
   Така завършва пърумая.
 • 9
  Въ
  възмутен
  1 0
  13:27, 19 яну 2020
  Абе казах ви, че сте големи специалисти... то вий май сте в управлението от панти век, ама хич ви няма!!! “ Остроумните” ви писаници са от глупави по-глупави, само изказвате факти без покритие, като станете сутрин и ви осенят разни безмислени твърдения и тръгвате с тях напред!!! Ха-ха-ха, думи нямам!Я се скрийте, омръзна ми от вас!
  • Пи
   питагор
   3 -1
   18:00, 19 яну 2020
   ава мумче или мумиче първо си оправи кашата в глъвътъ и тогава гълчи стария матиматик ва какво според кашата в главата ти означава израза който си използвал/а "факти без покритие". Ся да ти обясня във вселената не съществува подобна конструкция защото самия факт е покритието разрииш ли има твърдения без покритие но факти без покритие не съществуват в своето съществуване фактите констатират обективната реалност те инаги имат пълнеж ва няма кък да са без пукритие. първом си оправи кашата и тогава пиши или както съм казал по горе мина мина шекел и половина всичко е премерено претеглено преценено с такива каши като вас пърумай жъ загине

Хороскоп за 01.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Прекалено припрени и раздразнителни сте днес. Неприятното е, че това може да се отрази на работата ви, която също е с променлив успех. Тъкмо сега не позволявайте да ви влияят емоции, имате шансове за реализация на професионалното поприще. Взимате решение, което ще се окаже много важно за бъдещето ви.
01 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Можете, ако искате да вникнете и съдействате за решаването на чужди проблемите, от вас зависи да го направите. Това ще ви превърне в уважаван и търсен съветник. А вие на свой ред не бягайте от тези, които щедро ви предлагат подкрепата си. Ще ви е необходима, предвид целите, които си поставяте.
01 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би най-сетне ще успеете да разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате остра необходимост от промяна и същевременно не знаете кое точно да промените. Едно от решенията е просто да освежите обстановката в жилището си като разместите мебелите или промените цвета на стените.
01 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес зарадвайте приятно семейството си, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. С желание сте да задълбочите връзката си, но за това е нужно да балансирате поведението си, като не изпадате в крайности. Имате много път да извървите заедно. Личността ви ще стане интересна и за други от противоположния пол.
01 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Едно предизвикателство ще ви мобилизира и мотивира да дадете всичко от себе си. Приятелите ви ще се отзоват на нуждите ви, но вие сте длъжни да не забравяте този жест. Допълнителни доходи ще ви позволят да осъществите мечтано пътуване или да заделите таксата за обучението на децата. Пазете нервите си.
01 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Приведете в активност себе си, и ако може хората около вас. Денят е важен със свършената работа и с посланията, които ще дадете на света. Обърнете внимание на онези въпроси, които до сега са стояли на втори план и въпреки затрудненията си ги решете. Приятел има нужда от съдействието ви, не му отказвайте.
01 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Денят е благоприятен за изглаждане на недоразумения с хората около вас. Разумно е да се извините, щом сте сгрешили и да продължите ведро напред. Възможно е да срещнете човека, когото отдавна търсите. Става дума за любов, но не бъдете прибързани. Работното място ще ви предложи нови предизвикателства.
01 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Притежавате завидна издръжливост и се оказвате по-устойчиви от околните на всякакви затруднения. Проблем може да се окаже обаче нещо, което е трябвало отдавна да свършите и не сте успели. Намерете време за всичките си ангажименти, като не подценявате нито един от тях. Вечерта ще се окажете на място, където ще сте обградени с внимание.
01 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В добро настроение ще премине денят ви, насищайки атмосферата около себе си с ведрина и хубави емоции. Добронамерени сте и сте готови да помагате на всеки, имащ нужда от подкрепата ви. Можете да го постигнете с конкретни дела, като се съобразите с желанията им. Това ще ви спечели уважение и привързаност.
01 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които ви създават притеснения и ще го направите. Паралелно с това, със самочувствие и в добро състояние на духа, ще налагате идеите си, убедени в правотата им. Бъдете гъвкави и не поставяйте условия там, където срещате съгласие.
01 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят ви ще премине според очакванията, разбира се с малки изключения. За да елиминирате неприятните изненади бъдете толерантни и по-смирени. Има какво да научите от онези, които не одобрявате. Можете да имате повече, стига да не стигате до крайности в мисленето и поведението си.
01 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни, за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към него и да импровизирате. Важното е да бъдете себе си. Доверете се на интуицията си. Едва ли ще ви подведе.
01 апр 2020
Последни новини