От х:

Днес в x:

34 °C

Драгомир Андонов с призив към жителите на Хасково

Обръщение

на Драгомир Андонов, кандидат за кмет на община Хасково от Коалиция „Демократична България – Обединение“

Уважаеми съграждани,

Предизборната кампания за местна власт е към края си. Вероятно мнозина от вас имат своите предпочитания към една или друга политическа сила, към един или друг кандидат и в неделя ще ги подкрепят. Други, обаче, все още се колебаят. Позволете ми да се обърна преди всичко към тях с призив – гласувайте!  Гласувайте, защото всеки глас има власт и всеки глас е надежда. Надежда за по-добро бъдеще на града и общината. Колкото повече хора гласуват за своите избраници, толкова по-близо ще бъде това бъдеще. Повече гласове в урните, това означава повече будни граждани, повече дух в града ни, повече шансове за едно добро управление на общината.
Разбира се, Демократична България и аз самия като кандидат за кмет на общината искаме кредит на доверие от вас. Казвам кредит на доверие, защото то винаги се дава в аванс. И онези, които сме избрали в местната власт остават наши длъжници за четирите години на мандата. Това дълг е ясно очертано в програмата за управление, която оповестихме пред вас.

В нея сме извели на преден план пет основни приоритета. Пет проблема, пред които ще се изправи едно бъдещо управление на Хасково, независимо от това, коя политическа сила го е излъчила. Тези пет приоритета са – водата на Хасково, Общия устройствения план, образованието и връзката му с пазара на труда, инфраструктурата и условията на живот в крайните квартали, автомобилния трафик и паркирането в града. Решаването на тези проблеми, наред с работата за привличане на нови инвестиции в икономиката на общината ще спомогне да спрем най-сетне бягството на младите хора.

Заедно с това, на нас ни предстои да решаваме редица проблеми в отделните сектори, като например здравеопазване, култура, отдих и спорт, чистотата в града.

Наш дълг беше да излезем пред вас с ясни и конкретно очертани ангажименти. Наш дълг също така е, ако получим Вашия глас и поемем управлението на града – и аз самият като кмет, и съветниците от нашата листа, да се отчитаме публично пред вас избирателите за всяка една година от мандата – какво сме свършили, какво не сме свършили и защо не сме успели да го свършим.

Ето защо, аз се обръщам и към кандидатите за кметове и съветници от другите политически партии и коалиции – нека заедно поемем ангажимента за една отворена към хората община и ежегоден публичен отчет на управлението пред гражданите.

Аз като кандидат за кмет и кандидатите от листата на Демократична България, заявявам, че всяка година на датата, на която сте гласували за нас, ще излизаме с публичен отчет – и в медиите, и на специално организирано от нас общоградско събрание.

Гласувайте на местните избори! За доброто на нашия град, за доброто на вашите деца и близки, за доброто на страната ни!

Хасково може много повече!

Коалиция „Демократична България – Обединение“ е с номер 66 в бюлетините за местните избори.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Източник: Haskovo.NET

Хороскоп за 07.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
07 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
07 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
07 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
07 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
07 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
07 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
07 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
07 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
07 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
07 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
07 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
07 юли 2020
Последни новини