От х:

Днес в x:

12 °C

Драгомир Андонов с призив към жителите на Хасково

Обръщение

на Драгомир Андонов, кандидат за кмет на община Хасково от Коалиция „Демократична България – Обединение“

Уважаеми съграждани,

Предизборната кампания за местна власт е към края си. Вероятно мнозина от вас имат своите предпочитания към една или друга политическа сила, към един или друг кандидат и в неделя ще ги подкрепят. Други, обаче, все още се колебаят. Позволете ми да се обърна преди всичко към тях с призив – гласувайте!  Гласувайте, защото всеки глас има власт и всеки глас е надежда. Надежда за по-добро бъдеще на града и общината. Колкото повече хора гласуват за своите избраници, толкова по-близо ще бъде това бъдеще. Повече гласове в урните, това означава повече будни граждани, повече дух в града ни, повече шансове за едно добро управление на общината.
Разбира се, Демократична България и аз самия като кандидат за кмет на общината искаме кредит на доверие от вас. Казвам кредит на доверие, защото то винаги се дава в аванс. И онези, които сме избрали в местната власт остават наши длъжници за четирите години на мандата. Това дълг е ясно очертано в програмата за управление, която оповестихме пред вас.

В нея сме извели на преден план пет основни приоритета. Пет проблема, пред които ще се изправи едно бъдещо управление на Хасково, независимо от това, коя политическа сила го е излъчила. Тези пет приоритета са – водата на Хасково, Общия устройствения план, образованието и връзката му с пазара на труда, инфраструктурата и условията на живот в крайните квартали, автомобилния трафик и паркирането в града. Решаването на тези проблеми, наред с работата за привличане на нови инвестиции в икономиката на общината ще спомогне да спрем най-сетне бягството на младите хора.

Заедно с това, на нас ни предстои да решаваме редица проблеми в отделните сектори, като например здравеопазване, култура, отдих и спорт, чистотата в града.

Наш дълг беше да излезем пред вас с ясни и конкретно очертани ангажименти. Наш дълг също така е, ако получим Вашия глас и поемем управлението на града – и аз самият като кмет, и съветниците от нашата листа, да се отчитаме публично пред вас избирателите за всяка една година от мандата – какво сме свършили, какво не сме свършили и защо не сме успели да го свършим.

Ето защо, аз се обръщам и към кандидатите за кметове и съветници от другите политически партии и коалиции – нека заедно поемем ангажимента за една отворена към хората община и ежегоден публичен отчет на управлението пред гражданите.

Аз като кандидат за кмет и кандидатите от листата на Демократична България, заявявам, че всяка година на датата, на която сте гласували за нас, ще излизаме с публичен отчет – и в медиите, и на специално организирано от нас общоградско събрание.

Гласувайте на местните избори! За доброто на нашия град, за доброто на вашите деца и близки, за доброто на страната ни!

Хасково може много повече!

Коалиция „Демократична България – Обединение“ е с номер 66 в бюлетините за местните избори.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Хороскоп за 19.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Ще определите приоритетите си и отговорно ще се заемете с реализацията на важните задачи днес. За щастие, ще имате подкрепата на човек, който милее за вас. Близостта му ви дава кураж и усилва вярата ви. Добри изяви ще имат хората на изкуството и интелектуалния труд. Финансови придобивки.
19 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Въпроси, свързани с кариерата и дома ще са сред основните, които ще ви занимават днес. Ще пристъпите към поредното предизвикателство, свързано с професионалната ви заетост или в личните ви дела, като по-малко се доверявате на другите и следвате собствената си мисъл. Не позволявайте на депресията да ви завладее.
19 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
19 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Намеренията ви днес ще се осъществяват. Това ще ви отвори допълнителна работа, но за сметка на това ще имате добри възможности за бъдещето. На някои от вас им предстои пътуване, свързано с ново сътрудничество. Организацията по преместване на дейност в друг град ще ви ангажира повече от очакваното.
19 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Запазвайки правото си да вземате сами решенията си, ще заявите претенциите си към онези, които са под ваш контрол. Приобщете ги към задачите си и ще постигнете по-бърз напредък в делата си. В работата си не рискувайте излишно, винаги има по-добър начин, който чака да бъде открит.
19 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Бъдете по-търпеливи днес. Спомнете си, че хубавите неща стават бавно. Отношенията ви със сърдечния партньор постепенно навлизат в желаната от вас насока. В делови план ще получите реални възможности за разширяване на бизнеса си. Нужно ви е да се доверите на повече хора. Сами няма да се справите.
19 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
19 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят може да бъде много успешен ако успеете да се възползвате от връзките си в деловите среди. Възможно е да възродите старо ползотворно партньорство или пък откриете най-подходящия за работата ви човек. Ще получите неочаквана подкрепа от човек, на когото до скоро не сте имали доверие. Не бъдете твърде предубедени, ако го изслушате е много вероятно да промените мнението си.
19 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Колебанията ви по отношение на предстояща изява са излишни, имате всичко, което ви е нужно, за да се справите. Харесвани сте и ще бъдете насърчени от онези, на чието мнение особено държите. Целите ви са ясни, подготовката е към края си, действайте. Пътуване ще направи деня на някои особено динамичен.
19 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
С конструктивен подход ще решавате проблемите днес. Качествата ви няма да останат незабелязани и с тях ще приобщите към делата си хора, чието мнение уважавате. Ще ви спори, а нещата ще се случват така, както сте ги планирали. По някои от въпросите ще отпаднат и притесненията ви.
19 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявете разбиране към проблемите на някого, който очаква да го подкрепите, за да не се притеснявате, когато ви се наложи да търсите услугите му. Този момент скоро ще дойде, за това не роптайте срещу съдбата си. Ако обедините усилията си, по-лесно ще изведете идеите си до успешна реализация.
19 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Съзнателно се насочете към работа, в която имате изявени способности, за да си осигурите бърз старт и добри печалби. Не се забърквайте в конфликти, които не ви засягат, дори и да сте изкушени да натриете носа някому. Светско събитие вечерта ще ви срещне с популярни хора, познанството с които ще ви е от полза.
19 ное 2019
Последни новини