От х:

Днес в x:

14 °C

Днес видях бъдещето!

Коментар на Тодор Грозданов

Нямах просветление, нито бог ми се яви. Само опитах да отида на граждански протест пред Висшия съдебен съвет в центъра на София. Видях обаче, че прокурорско-полицейската държава вече работи. И то като добре смазана машина.

Видях как ще се изразява мнение от днес нататък: Тихо в задната уличка, че да не се нарушава спокойствието на мъдрите и загрижени за нашето бъдеще и тяхно си добруване управляващи. А те са единствено годните да управляват. Алтернатива не се допуска. Няма и да се допуска.

Видях едно бъдеще, което повтаря едно минало. Минало, което за мое щастие малко помня поради ЕГН-то си. Но пък бъдеще, което за мое нещастие ще живеем с децата ми. Отново ще има единствени, и то най-добрите и правилни, кандидати. Отново ще има колективи в тяхна подкрепа. Тогава бяха трудови, сега са спортни. Все пак сме вече 21-ви век.

Видях какви хора ще бъдат избирани. Кои са най-достойните. Тези които имат правилното "мислене" и правилното поведение към кастата си. Хора, които си знаят интереса и които знаят кога и срещу кого да викат и кога не. Които знаят срещу кого да повдигат/не повдигат обвинение, на кого да помагат и на кого не.

Видях и как ще се правят изборите занапред. Днес спокойствието се осигурява от полицията. Утре ще "гасим свещите", а още по-утре ще има всенародни хора и танци пред изборните секции. И правилните кандидати (единствени такива) ще бъдат избирани с акламации. Е формално с бюлетини и 99.9% де. Защото нали не забравяте, че демокрацията е най-висшата форма на управление. Народната демокрация.

Б. ред. - Адвокат Тодор Грозданов е член на СДС, беше единствената номинация за лидер на СДС срещу Божидар Лукарски на 22-та Национална конференция на партията, но загуби. Член е на Националния съвет на СДС. Секретар е по секторна политика "Правосъдие и съдебна реформа".

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Or
  orion
  4 -1
  13:51, 24 окт 2019
  Гешев е единствения шанс бандитите Пеевски и Борисов да отърват затвора.
 • 2
  Съ
  Сър Пичук
  2 -1
  14:23, 24 окт 2019
  Да бъдещето не е розово ,но Боко,Шиши и всички други разсипници на милата ни родина ще имат подобаващ гръб КОЙто да ги пази в лицето на ГешевТА.
 • 3
  Пи
  пипилота
  2 -1
  14:53, 24 окт 2019
  четахте ли Бивол днес ...
 • 4
  Ар
  Архимед
  0 0
  23:50, 25 окт 2019
  Преди бяха кгб вкр и тайни служби
  Сега са данс и гдбоп

Хороскоп за 31.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Справяте се чудесно със задълженията си днес. Добре ще е, ако не се ангажирате с чужди проблеми. Вашите оригинални идеи ще намерят реално приложение и това ще остави у вас чувство на задоволство. Самочувствието ви ще се подобри и от финансовата независимост, която създавате за себе си. Прилагате на практика всичко, което сте планирали до този момент.
31 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Можете, ако искате да вникнете и съдействате за решаването на чужди проблемите, от вас зависи да го направите. Това ще ви превърне в уважаван и търсен съветник. А вие на свой ред не бягайте от тези, които щедро ви предлагат подкрепата си. Ще ви е необходима, предвид целите, които си поставяте.
31 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Позволете си да се откъснете за малко от напрежението в службата и дома. Заредете се позитивно с неща, които ви радват и ви помагат да се отморите. Имате нужда от глътка свеж въздух. Променете еднообразието, което преживявате с интимния партньор. Не преценявайте човека до вас по способността му да сервилничи, а по начина му да взима решения.
31 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Онези от вас, на които днес предстои нещо особено важно се радват на забележителен късмет. До последно не се отказвате от целта си и сте готови да я преследвате докрай. Вярвате с своя успех и това донякъде наистина го предопределя. Нямате основания за притеснения и в личен план, където постепенно отношенията ви с любимия човек придобиват облика, който взаимно желаете.
31 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Професионалните ви ангажименти ще напомнят за себе си. Но, други ще се отдадат на почивка и разнообразни занимания. Не обвинявайте околните в незаинтересованост към проблемите ви. Опитайте се да се отпуснете, освободете напрежението и погледнете позитивно на всичко наоколо.
31 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Отговорете си честно какво преследвате и дали целта ви е реално осъществимата. Здраво стъпили сте на земята и въпреки това се нуждаете от събуждане. Дали не искате повече, отколкото можете да дадете. Не пренебрегвайте съветите на близките си, отстрани е по-лесно да се види и оцени проблема.
31 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвид душевното си състояние е добре да подходите специално към избора на храни и напитки. Ограничете дразнителите от всякакъв род и вид. Не измъчвайте тялото си и лекувайте душата. Високите ви критерии изискват и вие да сте на висотата им. Обстоятелствата ще ви изправят пред избор, който трябва да направите днес.
31 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Бъдете предпазливи днес и не се ангажирайте с каквито и да било обещания. Денят не е подходящ за взимането на важни решения. Съсредоточете се върху дома и близките си. Мнозина от вас имат нужда от пълноценна почивка и обстоятелствата около вас напълно я благоприятстват. В края на деня някои от вас е вероятно да изпитат леки стомашни неразположения.
31 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отнесете се към проблемите без излишно драматизиране и бъдете тактични. На моменти е по-добре да отстъпите, отколкото да усложнявате атмосферата. Можете да се справите с домашните си задължения и без излишно напрежение. Не пренебрегвайте личните си нужди. Имате натрупани недоразумения, които е добре да изчистите по-скоро, ако искате нещата ви да вървят гладко.
31 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
В добро настроение сте и това ви позволява да говорите непринудено на всякакви теми. Ще дадете воля на скритите си желания и пориви. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще направи деня ви успешен, на вас остава да се погрижите за веселата страна на живота си.
31 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Радвате се на много добро здраве днес. В случай че напоследък ви е създавало проблеми, днешният ден е много благоприятен за стабилизирането му. Ако имате възможност не се задържайте дълго у дома и е много вероятно да се натъкнете на приятни изненади. Може би ще срещнете приятел, с когото отдавна не сте се виждали или пък ще се натъкнете на интригуващо предложение.
31 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Раздвижете се днес, трябва да помислите за физическата си форма. Имате нужда да предизвикате самите себе си и да отвърнете достойно на това предизвикателство. Избягвайте всякакви неща, които ви потискат и излезте на дълга разходка сред природата.
31 май 2020
Последни новини