От х:

Днес в x:

12 °C

Днес видях бъдещето!

Коментар на Тодор Грозданов

Нямах просветление, нито бог ми се яви. Само опитах да отида на граждански протест пред Висшия съдебен съвет в центъра на София. Видях обаче, че прокурорско-полицейската държава вече работи. И то като добре смазана машина.

Видях как ще се изразява мнение от днес нататък: Тихо в задната уличка, че да не се нарушава спокойствието на мъдрите и загрижени за нашето бъдеще и тяхно си добруване управляващи. А те са единствено годните да управляват. Алтернатива не се допуска. Няма и да се допуска.

Видях едно бъдеще, което повтаря едно минало. Минало, което за мое щастие малко помня поради ЕГН-то си. Но пък бъдеще, което за мое нещастие ще живеем с децата ми. Отново ще има единствени, и то най-добрите и правилни, кандидати. Отново ще има колективи в тяхна подкрепа. Тогава бяха трудови, сега са спортни. Все пак сме вече 21-ви век.

Видях какви хора ще бъдат избирани. Кои са най-достойните. Тези които имат правилното "мислене" и правилното поведение към кастата си. Хора, които си знаят интереса и които знаят кога и срещу кого да викат и кога не. Които знаят срещу кого да повдигат/не повдигат обвинение, на кого да помагат и на кого не.

Видях и как ще се правят изборите занапред. Днес спокойствието се осигурява от полицията. Утре ще "гасим свещите", а още по-утре ще има всенародни хора и танци пред изборните секции. И правилните кандидати (единствени такива) ще бъдат избирани с акламации. Е формално с бюлетини и 99.9% де. Защото нали не забравяте, че демокрацията е най-висшата форма на управление. Народната демокрация.

Б. ред. - Адвокат Тодор Грозданов е член на СДС, беше единствената номинация за лидер на СДС срещу Божидар Лукарски на 22-та Национална конференция на партията, но загуби. Член е на Националния съвет на СДС. Секретар е по секторна политика "Правосъдие и съдебна реформа".

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Or
  orion
  4 -1
  13:51, 24 окт 2019
  Гешев е единствения шанс бандитите Пеевски и Борисов да отърват затвора.
 • 2
  Съ
  Сър Пичук
  2 -1
  14:23, 24 окт 2019
  Да бъдещето не е розово ,но Боко,Шиши и всички други разсипници на милата ни родина ще имат подобаващ гръб КОЙто да ги пази в лицето на ГешевТА.
 • 3
  Пи
  пипилота
  2 -1
  14:53, 24 окт 2019
  четахте ли Бивол днес ...
 • 4
  Ар
  Архимед
  0 0
  23:50, 25 окт 2019
  Преди бяха кгб вкр и тайни служби
  Сега са данс и гдбоп

Хороскоп за 25.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В забързано темпо ще минава деня ви. Използвайте енергията си за да отхвърлите повече работа, имате всички шансове за придобивки от финансов и личен характер. Ще се имате вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да сте. Семейството ще ви подкрепи в предстояща надпревара с вяра в победата ви.
25 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отговорни и в добра кондиция, ще свършите повече от задачите си днес, независимо, че не ви липсва и желание за развлечения. Някои от вас ще открият за себе си своето ново поприще, на което ще посветят енергията си с удоволствие. Денят се свързва и с придобивки, най-вече за дома.
25 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си реализуеми цели и ще работите за тях. Други от вас ще са изкушени от възможността да се забавляват и няма да се колебаят дълго.
25 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви е чудесно днес, а това е един необходим фактор за ползотворната ви работа. Денят ви се развива динамично, а това е добре дошло за вас. Имате реалната възможност да си осигурите сериозни финансови приходи.
25 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работата на повечето от вас днес ще премине в движение, а на някои дори може да им се наложи да пътуват по работа. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като ви очаква един наистина ползотворен ден. Срещате различни хора, които оставят у вас чудесни впечатления. Вечерта най-вероятно ще имате нужда от почивка, затова е за препоръчване да си останете у дома.
25 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не предизвиквайте съдбата, като продължавате да работите без почивка. Подарете си повече време за себе си и споделете с хората, които ви обичат вълненията си. Длъжни сте се съобразите с нуждите си, ако не искате скоро те да се превърнат в основен фактор, с който трябва да се съобразявате.
25 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. Наясно сте със ситуацията и добре разбирате възможностите, които ви се откриват и начините да се възползвате. Единствено прекалената самоувереност може да ви подведе в даден момент, но едва ли ще го допуснете.
25 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Няма да изпуснете предлагащ ви се шанс, дори това да постави на изпитание упоритостта и отговорностите ви. Няма съмнение, че можете да се справите. В личните си взаимоотношения не бъдете прекалено прями, колкото и да се цени това, рискувате да нараните някого с откровенията си. Бъдете сдържани и дипломатични.
25 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не отблъсквайте с лека ръка почитателите си, съвсем скоро може да се окажат много необходими. Перспективни делови ангажименти ще отнемат времето на мнозина от вас. Паричните постъпления от тях ще ви бъдат достатъчни да осъществите отдавна отлагани желания.
25 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще ви се наложи доста да се замислите относно начина, по който ще процедирате за в бъдеще. Изводите, които правите ще ви накарат да промените решително тактиката си на работа. Намерете време за ангажимент, който сте отлагали от доста време. Може би на неочаквано място ще успеете да попаднете да ценна за вас идея.
25 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прегледайте текущите си сметка, сред тях има такива, които не могат да бъдат отлагани. Започнат проект ще продължи да ви занимава и днес. Целите, които си поставяте са реализуеми, но е време да помислите и за допълнително финансиране, предвид големите ви очаквания. Битовите проблеми няма да ви затруднят.
25 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
25 фев 2020
Последни новини