От х:

Днес в x:

2 °C

Днес видях бъдещето!

Коментар на Тодор Грозданов

Нямах просветление, нито бог ми се яви. Само опитах да отида на граждански протест пред Висшия съдебен съвет в центъра на София. Видях обаче, че прокурорско-полицейската държава вече работи. И то като добре смазана машина.

Видях как ще се изразява мнение от днес нататък: Тихо в задната уличка, че да не се нарушава спокойствието на мъдрите и загрижени за нашето бъдеще и тяхно си добруване управляващи. А те са единствено годните да управляват. Алтернатива не се допуска. Няма и да се допуска.

Видях едно бъдеще, което повтаря едно минало. Минало, което за мое щастие малко помня поради ЕГН-то си. Но пък бъдеще, което за мое нещастие ще живеем с децата ми. Отново ще има единствени, и то най-добрите и правилни, кандидати. Отново ще има колективи в тяхна подкрепа. Тогава бяха трудови, сега са спортни. Все пак сме вече 21-ви век.

Видях какви хора ще бъдат избирани. Кои са най-достойните. Тези които имат правилното "мислене" и правилното поведение към кастата си. Хора, които си знаят интереса и които знаят кога и срещу кого да викат и кога не. Които знаят срещу кого да повдигат/не повдигат обвинение, на кого да помагат и на кого не.

Видях и как ще се правят изборите занапред. Днес спокойствието се осигурява от полицията. Утре ще "гасим свещите", а още по-утре ще има всенародни хора и танци пред изборните секции. И правилните кандидати (единствени такива) ще бъдат избирани с акламации. Е формално с бюлетини и 99.9% де. Защото нали не забравяте, че демокрацията е най-висшата форма на управление. Народната демокрация.

Б. ред. - Адвокат Тодор Грозданов е член на СДС, беше единствената номинация за лидер на СДС срещу Божидар Лукарски на 22-та Национална конференция на партията, но загуби. Член е на Националния съвет на СДС. Секретар е по секторна политика "Правосъдие и съдебна реформа".

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Or
  orion
  4 -1
  13:51, 24 окт 2019
  Гешев е единствения шанс бандитите Пеевски и Борисов да отърват затвора.
 • 2
  Съ
  Сър Пичук
  2 -1
  14:23, 24 окт 2019
  Да бъдещето не е розово ,но Боко,Шиши и всички други разсипници на милата ни родина ще имат подобаващ гръб КОЙто да ги пази в лицето на ГешевТА.
 • 3
  Пи
  пипилота
  2 -1
  14:53, 24 окт 2019
  четахте ли Бивол днес ...
 • 4
  Ар
  Архимед
  0 0
  23:50, 25 окт 2019
  Преди бяха кгб вкр и тайни служби
  Сега са данс и гдбоп

Хороскоп за 16.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ще ви предложи възможности за постигане на цел, към която отдавна се стремите. Съсредоточете се в работата си, това ще ви спести неприятности. Усилията, които положите ще бъдат оценени, евентуалното ви бездействие също. Среща с партньори в бизнеса ще създаде условия за удачно влагане на пари, и което е по-важно, бързото им нарастване.
16 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се запознаете отблизо с идеите на човек от вашите среди и заедно ще планирате общи действия. Други ще ги занимават лични, духовни или интимни преживявания. По-важното е, че ще има какво да ви зарадва. Денят е подходящ да подобрите отношенията си с някой, изразявал съмненията си във вас.
16 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Многообещаващо начало на новата седмица. Имате реални шансове да постигнете онова, към което се стремите, затова действайте решително и ще успеете. Онези от вас, които все още не са открили любовта, днес ще постигнат много в тази посока. Спокойни и уверени сте и това е най-важната предпоставка за успеха ви.
16 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Благодарение на усърдието ви ще добиете повече яснота по интересуващ ви въпрос и това ще ускори действията ви, но вече освободени от съмнения и вредни мисли. Първите резултати ще повишат увереността в собствените ви сили, друго не би могло и да е, а разбирането, което срещате ще ви мотивира да продължавате.
16 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отнасяйте се с повече търпение към обкръжението си и не давайте израз на обземащо ви раздразнение. Ще за твърдите постиженията си в областта, в която съсредоточавате най-много усилия. Не пренебрегвайте чувствата на онези, които ви обичат, покажете им уважението си и направете живота на всички ви по-добър. приемете подаръците, каквито и да са те.
16 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Деловите срещи ще преминат успешно и ще можете да защитите в голяма степен интересите си. Заложете на уменията си да убеждавате и тактично насочвайте разговора в изгодната за вас посока. Ще напредвате, стига да не се колебаете дълго. Предстоящо пътуване, преместване или друго организирано мероприятие ще ви ангажира с организацията по него.
16 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
В живота си вие навлизате в нов етап. Имате добри шансове за професионален напредък, опитайте се да използвате удачно покровителството на звездите. В личен план ще е добре, ако се отървете от съмненията си по отношение на вашия интимен партньор. В противен случай рискувате да влошите отношенията си.
16 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Приемете предложението на партньорите си, това е най-доброто, което можете да направите за момента. Внимавайте, това е шанс, особено, ако сте попаднали на нещо отдавна желано. Издигане в кариерата и повишаване на възнаграждението ви. В интимен план ви предстоят приятни моменти.
16 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Водени от високите си амбиции, е добре да разчитате предимно на собствените си сили. Така няма да търсите вина в другите, ако не успеете във всичко. В личен план ви очаква положително развитие на връзка, която до сега ви е притеснявала. Тя може да се отнася и до отношенията ви с човек, комуто за нещо сте длъжници.
16 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ако се отнесете с повече внимание към мнението на другите, ще си създадете нови приятели и улесните изпълнението на задачите ви днес. Обемът информация, която поемате и натовареността ви се отразяват на емоционалното ви и физическото ви състояние, което ви прави раздразнителни и пречи на връзките ви.
16 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате приятното усещане за нещо вълнуващо и силно, и чувството ви не е измамно. Дружелюбното ви отношение към някого ще ви възнагради, предстои да изживеете силни емоции. За едни те са свързани с нова любов, за други с успешен бизнес или друга съвместна изява.
16 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
С интерес ще се включите в обща задача, изпълнението на която може скоро ще ви отегчи. Ще се почувствате обнадеждени от едно предложение, от вас зависи да го развиете в желаната посока. Пътуванията, на близко или далече ще са приятни и безаварийни. Изразете обичта си към някого и ще се радвате на взаимност.
16 дек 2019
Последни новини