От х:

Днес в x:

Млада жена наби четири деца в училищен автобус в Бенковски

Проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство е започната в РУ-Кирково във връзка с инцидент в двора на училището в село Бенковски. По първоначални данни около 14 часа вчера 23-годишна жена нанесла удари с ръце по тялото на четири деца на 9, 11, 12 и 15 години в училищен автобус. Според събраната до момента информация агресивното поведение на жената било предшествано от разправия между брат ѝ и дете от потърпевшата група. Полицейски инспектор и инспектор от Детска педагогическа стая в РУ-Кирково са започнали работа веднага след подадения сигнал. Материалите по случая са докладвани в Районната прокуратура в Момчилград.

Проверка за неизплатени издръжки е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 35-годишен дължи 5520 лв. на малолетното си дете. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението извършва проверката.

Нерегистриран лек автомобил “Ауди“ е бил установен от полицаи от РУ-Кърджали в хода на специализирана операция. 26-годишен управлявал колата в село Скалище и при извършена проверка се оказало, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация по чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини