От х:

Днес в x:

Димитровград подменя уличното си осветление

Изображение 1 от 4

    След близо двегодишно забавяне по избор на изпълнител и обжалване на процедурите, в Димитровград вече започна подмяната на новите осветителни тела по улиците в града, с цел подобряване на качеството и повишаване на ефетивността на уличното осветление.

    Съществуващите осветителни тела ще бъдат подменени с нови със светодиоден източник на стълбовете с височина 9м. и мощност 55, 40 и 30 W. Подмяната ще обхване освен основните булеварди и второстепените улици.

    Подменят се и съществуващите паркови осветители в централната пешеходна част на града и парковите площи с нови осветителни тела с модерен дизайн със светодиоден източник – 30 W., както и старите шкафове за улично осветление с нови, защитната и комутационната апаратура за Уличното осветление ще се монтира в ново разпределително Табло Улично Осветление  /ТУО/.

     Въвежда се система на централизирано управление за включване и изключване и работа на осветителната уредба в целонощен и полунощен режим. В рамките до 3 месеца ще бъде подменено изцяло уличното осветление в града. Стойността на проекта е 1 000 000 лв., а инвестицията ще спестява на общината годишно над 130 000лв.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини