От х:

Днес в x:

Нови сезони на "Специален отряд" и "Морски тюлени" по AXN

Нейтън Филиън известен у нас най-вече с ролята си на Рик Касъл в спечелилата редица награди телевизионна поредица "Касъл", е в ролята на Джон Нолан – жител на малко градче, претърпял инцидент променил живота му, който решава да послуша инстинктите си и да стане полицай в Лос Анжелис. Като най-възрастен новобранец в частта си, той среща сериозно недоверие сред някои от висшестоящите, които не намират в избора му нищо друго, освен криза на средната възраст...

ПРЕМИЕРАТА НА „НОВОБРАНЕЦЪТ“ Е НА 15 АПРИЛ ОТ 21:00.

„СПЕЦИАЛЕН ОТРЯД“ с Шемар Мур в главната роля, пристига в България с втория си сезон на 16 АПРИЛ по AXN. Всеки ВТОРНИК ОТ 21:00, феновете на високобюджетните полицейски екшъни ще могат да гледат по един епизод.

Шемар Мур е в ролята на Даниел Харелсън по прякор „Хондо“ – бивш морски пехотинец, наскоро натоварен със задачата да ръководи специален тактически отряд – последната и най-надеждна защита на правозащитните сили на Лос Анжелис. Разкъсван между лоялността си към града, в който е роден и израстнал и предаността си към братята си по оръжие, Хондо притежава всичко необходимо, за да бъде отличен водач на елитния отряд, докато преодолява различията между двата си свята.

Година след като AXN излъчи премиерно сериала за България, каналът на SONY Pictures Entertainment отново ще зарадва феновете на милитари екшъна с втори сезон на „МОРСКИ ТЮЛЕНИ“.

Нека си припомним - сериалът проследява професионалния и личен живот на един от най-елитните отряди професионални войници, докато се подготвят, планират и изпълняват най-опасните и рисковани мисии, които Родината им възлага. Хейс е уважаваният и непоколебим лидер на отряд „Браво“, чийто личен живот страда най-много, заради отдадеността му към работата. Запращани в различни точки на света само с едно телефонно обаждане и знаейки високата цена, която плащат те и семействата им, този здраво споен отряд морски тюлени проявява непоколебим патриотизъм и преданост към Родината, дори пред лицето на най-опасния враг!

ПРЕМИЕРА - 16 АПРИЛ 21:55, НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД ПРЕМИЕРНИЯ ЕПИЗОД НА „СПЕЦИАЛЕН ОТРЯД“.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини