От х:

Днес в x:

Премиера на заснетия в България сезон 3 на "Забравена" по AXN

Третият пореден, изцяло заснет в България сезон на "Забравена", ще зарадва феновете си с премиера по канала собственост на Sony Pictures Television - AXN. 

Сериалът е продукция на Bizu Productions, в партньорство с Amazon Studios и студията на Sony Pictures Television - Gemstone. За новия сезон към екипа се присъединява и Уил Паско ("Демоните на Да Винчи"), като изпълнителен продуцент и шоурънър.

Джоф Бел ("Kingsman: Тайните служби") и Жозет Саймън ("Жената чудо") са новите членове на актьорския състав.

В главната роля и изпълнителен продуцент на "Забравена" е известната в България от сериала „Касъл“ Стана Катич, която тук е в ролята на агента от ФБР Емили Бърн. Новият сезон започва три месеца след финала на драматичните събития от сезон 2 с Емили, чието отстраняване от служба във ФБР приближава своя край, както и огромните усилия, които полага, за да бъде възможно най-добрата майка на сина си.

Патрик Хюсингер се завръща и в този сезон в ролята си на бившия съпруг на Катич – специален агент Ник Дюран. Ще видим отново и Нийл Джаксън, Матю Ле Невез, Наташа Литъл, Пол Фрийман и Патрик Макали.

Изпълнителни продуценти на сериала са Джули Глюксман, Стана Катич, Уил Паско и Каша Адамик, която също е и режисьор, заедно с Грег Зглински. Сериалът е създаден по идея на Гая Виоло и Мат Кирюлник и е базиран на пилотен сценарии, дело на Виоло.

"Забравена" е поръчан за международните мрежи на Sony Pictures Television и ще бъде излъчен както в AXN, така и в други мрежи и платформи на Sony в избрани територии в Европа и Латинска Америка.

Sony Pictures Television е официален дистрибутор на сериала в световен мащаб.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини