От х:

Днес в x:

22 °C

9 часа без тролеи заради нов асфалт

Тролеите в Хасково спиратза 9 часа в събота. Причината е полагането на асфалт по булевард „Съединение“ в отсечката между автогарата и ДНА.

Тролейбусите няма да се движат от 8 до 17 часа, но на тяхно място ще се бъдат пуснати  автобус. За този градски транспорт има възможност за организация в пропускателен режим на движението, такаче в крайна сметка жителите на квартал „Орфей“ няма да останат пешаци, уточниха от местната администрация.

Поправките в отсека на възловия булевард е част от реновирането на пътните градски трасета с най-натоварен трафик, за което са предвидени 700 хил.лева.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ге
  Генчо
  8 -8
  16:54, 29 мар 2019
  Тролейбусен транспорт е дупка за крадене... Премахнете го! Вече Пловдив, Плевен, Перник,Сливен, Ямбол отдавна са го сторили...
  • Jh
   jhb
   13 -3
   17:48, 29 мар 2019
   Хората се връщат към електрическия транспорт, ти искаш да го махнем. Дай да пуснем автобуси с мазут из града тогава..
  • Ни
   Николай Димитров
   7 -4
   18:11, 29 мар 2019
   Напротив, Генчо в Плевен са само с нови тролейбуси, за което Хасково може само да им завижда.
 • 2
  Ве
  Веси
  14 -1
  17:28, 29 мар 2019
  Това ли се оказа най-проблемната улица, плачеща за нов асфалт?
 • 3
  Гр
  Гражданин
  10 0
  20:06, 29 мар 2019
  Който има рода в общината асфалтира, който няма само гледа. Асфалтираха на влизане в Хасково от Димитровград и пак си остана криво. Една равна улица няма в Хасково!
 • 4
  Чо
  Чобанина
  4 -1
  10:54, 30 мар 2019
  Генчо фатай къра га не искаш тролеи
 • 5
  Пу
  пумпала
  1 -1
  17:09, 30 мар 2019
  прецакаха нелегалките

Хороскоп за 26.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще вземате решения и ще следвате хода на изпълнението им, без да налагате мнението си. С действията си ще покажете на околните, че не търпите възражения, но без да влизате в открит спор или конфликт. Това го можете, но бъдете по-сговорчиви, за да не оставяте съмнения след себе си.
26 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Настоявате прекалено много за нещо, което не е най-доброто което можете да направите за момента. Скоро ще ви се отдаде чудесната възможност да промените работата си към по-добро. Възползвайте се навреме и оставете настрана прекалено трудоемките си планове. В личен план ще ви се наложи да промените мнението си по определен въпрос.
26 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес сте много продуктивни, особено що се отнася до творческата дейност. Ако имате възможност, изберете занимания, които изискват по-голямо уединение и концентрация. Не упреквайте другите за дребните си несполуки и не забравяйте да се усмихвате. Можете да направите вечерта си много приятна.
26 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не пропускайте да насърчите онези, които се нуждаят от подкрепата ви. Създавайки творческа атмосфера около себе си, ще работите в синхрон с колегите и ще бъдете по-благосклонни на компромиси. Срещи и не провокирани покани ще направят деня ви вълнуващ, а намеренията окуражаващи.
26 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес получавате предложения да се заемете с нови дейности, но ще трябва да прецените как това ще се съчетае с настоящата ви работа. Въпреки желанието ви да се включите активно, най-добре ще е да изчакате по-благоприятен момент. По постъпвайте лекомислено относно проблем в отношенията с ваш близък човек. Необходимо да изясните добре ситуацията.
26 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не ви липсва самочувствие и подхождате доста уверено към непривична за вас сфера. Справяте се доста добре и това няма да остане незабелязано. Проблеми с държавната администрация може да ви поизнервят следобед. Не възлагайте големи надежди на обещана ви подкрепа. В последния момент може да се окаже, че ще трябва да се справите сами и това може да обърка плановете ви.
26 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Повечето от работата, която ще свършите през този ден ще бъде подготвителна за нещо голямо в близко бъдеще, така че не се разочаровайте ако не получите реални резултати още днес. Имайте търпение и по отношение на колегите си, не изисквайте прекалено много от тях, тъй като това би могло да породи нежелани конфликти. Изненадайте любимия човек.
26 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес на работното място ви очакват доста неща за вършене, но това едва ли ще се окаже проблем предвид голямата ви работоспособност през този ден. Впечатлявате околните с организираността си и целенасочените си действия. Постарайте се да не пренебрегвате уговорките си към близки хора заради професионални ангажименти, това ще ви създаде само главоболия.
26 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мнозина от вас ще се съсредоточат върху работата си. Налага се да изясните много неща преди да предприемете каквото и да било. Опитайте се да не се поддавате на внушения и чуждите емоции, пък били те и положителни. Това до голяма степен ще ви натовари и отклони от пътя.
26 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Отнесете се с повече отговорност към себе си, има върху какво да се замислите. Подобрете отношението си към хората, които ви обичат, и без които не можете. Храните очаквания, които е възможно и да не се случат. Заложете на сигурното, то ще ви донесе повече удовлетворение, ако работите върху развитието му.
26 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Авторитетът ви днес значително нараства. Деловите ви ангажименти ще приключат успешно с много добър финансов резултат. Успявате да се справите по блестящ начин с въпрос, който отдавна вълнува и хората около вас. Имайте повече доверие на човек от обкръжението ви, още повече, че той отдавна го е заслужил.
26 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Включването ви в дългосрочен проект поддържа кондицията ви в добра форма и това си личи. Използвайте позициите си, за да защитите интересите си, ако това се наложи, но го направете дискретно, за да не си навличате нечий гняв. Ще отбележите напредък в усвояване на нови знания и повишаване на квалификацията си.
26 май 2020
Последни новини