От х:

Днес в x:

Две световни премиери на серийни електричеки PEUGEOT в Женева

Изображение 1 от 5

    PEUGEOT показва напълно електрифицирани новости в Женева. Две световни премиери ще бъдат представени пред широката публика: новият PEUGEOT 208 с електрическа версия и с версия с двигател с вътрешно горене, както и концептуалният 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, който оповестява високодинамичната гама от серийни електрифицирани превозни средства, разработвани от PEUGEOT SPORT.

    PEUGEOT ще представи и гамата Plug-in хибридни бензинови двигатели с PEUGEOT 3008, 508 седан и SW.

    Електрификацията на Марката ще бъде подчертана и от емблематичен лъв, който ще бъде електрифициран на щанда. Посетителите ще могат да видят и звездата на последния Автомобилен салон в Париж - PEUGEOT e-Legend Concept, истинско въплъщение на визията за оптимистично и силно желано, 100% електрическо, автономно бъдеще, със свързаност от PEUGEOT.

    НОВИЯТ PEUGEOT 208 И PEUGEOT e-208: ФУТУРИСТИЧЕН И МЛАДЕЖКИ
    В Женева PEUGEOT ще представи новия PEUGEOT 208, който наследява един от най-продаваните автомобили на Марката. Тъй като в ерата на енергийния преход изборът на форма не диктува нито начина на ползване, нито захранването на двигателя, новият PEUGEOT 208 ще се предлага с избор между три двигателя от момента на лансирането си: 100% електрически, бензинов или дизелов. 

    Това ново поколение на PEUGEOT 208 отлично допълва обновяването на PEUGEOT и се утвърждава чрез своя елегантен и отличителен дизайн.
    Вдъхновен от концептуалния PEUGEOT FRACTAL, новият PEUGEOT 208 съдържа ново, безпрецедентно поколение на PEUGEOT i-Cockpit® с високо разположен, комбиниран инструментален 3D панел и редица системи в помощ на водача от по-високите сегменти.

    PEUGEOT 208 се позиционира в сърцето на B сегмента, като въплъщава това, което носи успех на PEUGEOT днес: утвърждаване чрез дизайна и разграничаване чрез иновациите и технологиите. Свръхсвързан благодарение на функцията Mirror Screen и свързаната TomTom® Traffic 3D навигация, новият PEUGEOT 208 съдържа и най-новото поколение от системи в помощ на водача - на най-високото ниво в своя сегмент, с новата система Drive Assist, която проправя пътя към полуавтономното шофиране. 

    Още от момента на лансирането си новият PEUGEOT e-208 предлага стимулиращо удоволствие при шофиране благодарение на 100% електрически мотор с мощност 100 kW (136 к.с.) и 260 Nm въртящ момент (наличен от 0 км/ч) за незабавни реакции. 

    Новият PEUGEOT e-208 съдържа мигновено разпознаваеми външни черти - радиаторна решетка в цвета на каросерията, двуцветни лъвове (цветът се мени в зависимост от зрителния ъгъл, монограм „e-208“ отзад и буква „e“ на задните калници.

    508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT: НЕО-ДИНАМИКА 
    508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT оповестява високодинамичната гама от серийни електрифицирани превозни средства, разработвани от PEUGEOT SPORT.

    Базиран на изцяло новия седан PEUGEOT 508 HYBRID, концептуалният 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED специален що се отнася до стил и атлетизъм. Аеродинамиката е подобрена за оптимална икономичност и ефективна производителност: по-остра предна броня, заострена радиаторна решетка с „реещи се“ ребра, балансиращи панели, оборудвани с крила, ребра на панелите при малките странични стъкла, нов дифузьор отзад. 

    Цветът „Selenium Grey“, променящ се в зависимост от светлината благодарение на перлените си частици, е комбиниран с вложки в цвят „Kryptonite“, който подчертава принадлежността на концептуалния модел към тази спортна и икономична гама. 

    Експертния опит на инженерите на PEUGEOT SPORT, обещава изключителни динамични показатели на 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, сравними с тези на автомобил с двигател с вътрешно горене с мощност 400 к.с. Той има задвижване на четирите колела и впечатляващо ускорение благодарение на комбинацията от три двигателя - бензинов двигател PureTech с 200 к.с. и два електрически мотора със 110 к.с. отпред и 200 к.с. отзад. 

    508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED се възползва от предимствата на хибрида като постига истинска икономия и 100% електрически пробег до 50 км (WLTP). 

    100% ЕЛЕКТРИФИЦИРАН ЩАНД НА PEUGEOT

    От 7-ми до 17-ти март щандът на PEUGEOT ще представя на посетителите новости в сферата на електрификацията върху площ от над 1400 m²: 

    Двете световни премиери - новият PEUGEOT 208, e-208 и 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT са допълнени със 100% електрифицирана гама с Plug-in хибридни бензинови двигатели:

    PEUGEOT 3008 HYBRID4 и PEUGEOT 508 HYBRID, налични през следващата есен, предлагат 4 режима на шофиране за по-силни усещания и неограничена мобилност.

    PEUGEOT e-Legend Concept, истинско въплъщение на визията за оптимистично и силно желано представя 100% електрическо, автономно бъдеще, със свързаност от PEUGEOT. 

    Новият слоган, MOTION & e-MOTION подчертава позицията на Марката по въпросите на енергийния преход и подкрепя електрификацията на PEUGEOT.

    Огромен Лъв в цветовете на електрификацията на Марката: посланикът на Марката, представен в Женева през 2018 г., ще оживее тази година с играта на двата цвята - зелен и син, и отраженията по плавните му, изваяни повърхности. Марката проектира себе си в ерата на енергийния преход и електрификацията на нейната емблема го демонстрира още веднъж. 

    PEUGEOT е единственият производител, предлагащ глобална мобилност на 2, 3 или 4 колела, и щандът ще представи също най-новите електрически иновации на PEUGEOT Cycles и PEUGEOT Motorcycles:

    PEUGEOT Cycles представя електрическия велосипед eT01 Belt Powertube, който има ремъчна трансмисия, неизискваща поддръжка. Оборудван със 100% електрически мотор и вградена в рамката батерия, той предлага плавно ускорение и тихо въртене на педалите.

    PEUGEOT Motorcycles представя концептуалния E-METROPOLIS, електрическата версия на емблематичния 3-колесен скутер PEUGEOT METROPOLIS, флагманът на Марката. Концептуалният модел E-METROPOLIS притежава високо ниво на динамика, отговаряща на амбицията му да стане новият еталон за големите европейски градове. Електрическият мотор, монтиран на шасито, предоставя максимална мощност от 36 kW към задното колело чрез зъбен ремък. Максималната скорост е 135 км/ч с пробег до 200 км. E-METROPOLIS предлага изключително изживяване в движение, благодарение на електрическия мотор, който прави превозното средство по-леко. Удоволствието при управление, безопасността и динамиката са основните предимства на бъдещия E-METROPOLIS.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини