От х:

Днес в x:

9 °C

Адвокат Гунчева оглави Адвокатската колегия

Адвокат Миглена Гунчева застава за втори път начело на Адвокатската колегия в Хасково след изборите в събота. Неин опонент за оглавяване на професионалната структура беше адвокат Кирил  Керанов.

 Мандатът на председателското й място е 3-годишен. Адвокат Гунчева наследява поста от адвокат Веска Запрянова.

Миглена  Гунчева е възпитаник на СУ ”Климент Охридски". В Колегията е от 1992 година. Понастоящем е собственик на Адвокатско дружество „Гунчева и Ангелов”, специализирано главно в областта на гражданското и търговското право. 

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ko
  Kolegia
  16 -3
  16:53, 27 яну 2019
  Нямам думи. Оглавила съдийската колегия. Хасково.нет изкъртихте всички мивки
 • 2
  Ан
  анора
  12 -2
  17:37, 27 яну 2019
  налбантова-божилова още ли не е написала компетентен коментар?протеснени сме че още не е изказала мнение....
 • 3
  Аз
  Аз съм
  7 -3
  17:40, 27 яну 2019
  ... верно , като се замислиш все още не е направила нейния важен за обществото коментар ( ест ,ще е негативен ) 😊
 • 4
  Ех
  ехо...
  15 -5
  17:41, 27 яну 2019
  На адвокатите беше раздаден списък с хора които да зачертаят в бюлетината за органите в адвокатската колегия! Срам и позор за такъв избор!
 • 5
  De
  Deniss
  6 -5
  20:47, 27 яну 2019
  Гунчева и Вескова са гурута в гражданските дела или по-точно Семейно право. Няма такива хищници- хващат плячката и я държат до отказ.
 • 6
  Гр
  Граучо Макс
  15 0
  21:44, 27 яну 2019
  Един вампир заедно с малкото си вампирче намерили пресен труп. Веднага му се нахвърлили и започнали да му пият кръвта. По едно време големия вампир казал - стига толкоз сине хайде да си ходим. Малкото вампирче обаче не иска да си тръгва и вика , чакай тате има още малко кръв да я изпия и нея и тръгваме. Големия вампир му казал строго - стига сине , край все пак не забравяй, че сме вампири , а не адвокати.
 • 7
  Ан
  Анонимен
  10 -12
  22:31, 27 яну 2019
  Най -добрата! Браво още професионални успехи
 • 8
  Ел
  Елиа
  7 -10
  22:38, 27 яну 2019
  Браво Меги! Ти си върха! Браво на Раева и Запрянова!
  Дамски гамбит!
  Здраве и успехи!
 • 9
  Ев
  Еверест
  18 -2
  09:27, 28 яну 2019
  И този смешник Керанов ли е бил кандидат???
 • 10
  Жо
  Жокер
  8 0
  10:09, 28 яну 2019
  За приятелствата и предателствата. За липсата на качества и големите претенции и ето го резултата. Колкото по-рано приключиш с мераците, толкова по-спокойно ще се отдадеш на посредствеността си и ежедневието в което няма приятелство, защото вече е имало предателство.

Хороскоп за 27.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
27 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
27 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
27 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
27 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
27 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
27 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
27 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
27 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
27 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
27 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
27 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
27 яну 2020
Последни новини