От х:

Днес в x:

-4 °C

Земеделските стопанства ще се броят през 2020 година

Проект на Закон за преброяване на земеделските стопанства в България през 2020 година е публикуван за обществено  обсъждане. Анкетирането на земеделските стопанства ще се проведе от 1 септември до 18 декември 2020 година, съобщи БНР. 

До 18 септември преброяването ще се извършва по интернет чрез предоставяне на данни от земеделския стопанин с помощта на уеб-базирано приложение и попълване на електронен въпросник.  

В оставащия период данните ще се събират от анкетьор. След преброяването ще се получи изчерпателна информация за броя, типа и размера на земеделските стопанства, за юридическия статут, за използването на земеделската земя, за отглежданите  животни, за работната сила и други характеристики .

Източник: http://bnr.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Се
  СЕЛО
  3 0
  20:07, 2 дек 2018
  Чудо на чудесата , ще се случи след това преброяване ! Земеделието ще цъфне и ще върже! А сега не са ли преброени земеделските стопанства ? Или някои "капацитети" по земеделие демонстрират активност и в крайна сметка с "гениалната" си идея ще приберат едни пари ! А земеделските производители / без богопомазаните/ , кучета ги яли !
 • 2
  Ге
  Георги
  2 0
  22:58, 2 дек 2018
  Земеделието и животновъдството го няма отдавна в нашата страна..... Има неколцина..."богопомазани пишман земеделски производители", които само далавера им е у главата и яко точат Евро пари, а налице е "оня" му Янко! Още у преди веков е казано: "Прост народ, слаба държава!"

Хороскоп за 18.01.2021

Последни новини