От х:

Днес в x:

Мила Йовович в нова адаптация по видеоигра

В Южна Африка и Намибия започнаха снимките на „Monster Hunter”, поредна адаптация на популярна видеоигра, чийто режисьор ще бъде Пол У. С. Андерсън. Точно той бе създател на поредицата „Заразно зло“, в който главната роля изпълни бъдещата му съпруга Мила Йовович. Тя ще се вихри и в новия филм, а нейни партньори ще са Тони Джа, Тип Ти Ай Харис, Диего Бонета, Рон Пърлмън, Меган Гуд и Джош Хелман.

Историята във филма едва ли ще ви изненада. В един свят далеч от нашия опасни и могъщи чудовища управляват с особена жестокост. Когато лейтенант Артемис и нейните предани войници пристигат на това особено място, те не подозират какво ги очаква. Те нямат шанс срещу толкова силен противник. Артемис все пак намира съюзник в лицето на мистериозен мъж, който е намерил начин да се противопостави на чудовищата.

Видеоиграта, чийто производител е Capcom, се радва на огромна популярност. Само от последното й издание Monster Hunter: World са продадени 10 милиона по целия свят. Общо до момента всички игри от серията са закупени от над 50 милиона потребителя.

Явно след финала на „Заразно зло“ е време Андерсън да постави началото на нова поредица. Поне сме сигурни, че ролята е точно като за неговата съпруга. 

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини