От х:

Днес в x:

В Хасково чакат възстановяване на разкопани тротоари

Изображение 1 от 4

    Разкопаните тротоари по улица „Цар Страшимир“ в Хасково все още не са възстановени, сигнализира читателка на Haskovo.net. Ремонтните дейности в района на Старата баня започнаха в началото на месеца. Тогава служители на ЕВН затвориха за ден-два част от улицата и обясниха, че разкопават участъка заради прокарване на електричество към близката новопостроена кооперация. Днес тясната отсечка от кръстовището с улица „Клокотница“ до кръстовището с улица „Георги Бенковски“ отново беше затворена за движение.

    „Още колко време ще стоят тези кратери, които направиха служителите на ЕВН и абсолютно нищо не предприемат от тогава към днешна дата.“, пише хасковлийката Еми.

    На запитване на Haskovo.net от ЕВН увериха, че в проекта по прекарване на електричество влиза възстановяване на настилката. От там допълниха, че ремонтите ще приключат в максимално кратък срок.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ан
      Антон
      6 -1
      19:57, 30 юли 2018
      А аз още чакам да дойдат да асфалтират улица Граничар, която не е пипната от времето на Тодор Живков!
    • 2
      Ке
      КЕЛЕПИРДЖИЕВ
      4 -3
      20:15, 30 юли 2018
      Абе Антоне какъв дявол те гони бе ГРАНИЧАР каква улица е беТи гледай да не се сринат къщите ви долу на ул Панорама че тогава ще е майтапа Граничар не е улица а СОКАК
      • ??
        ?????
        2 -1
        20:30, 30 юли 2018
        удар ли получавам
    Последни новини