От х:

Днес в x:

Откриха прострелян млад мъж в подземен гараж

30-годишен мъж е бил открит с огнестрелна рана в главата в подземен гараж на блок 161 в бургаския жк "Славейков" снощи, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът е подаден около 22.35 ч. във Второ Районно управление в Бургас.

Пристигналият на място полицейски екип е открил младия мъж в безпомощно състояние, но жив. Униформените били посрещнати от 30-годишна бургазлийка, която заявила, че това е приятелят й, който е от Силистра. Двамата заедно със свои познати празнували рожден ден.

Около 21.30 ч. младият мъж заявил, че излиза за малко навън. След като се забавил, приятелите му започнали да го търсят, като го открили в безпомощно състояние в подземния паркинг на кооперацията.

При извършения оглед на местопроизшествието е намерен и иззет боен пистолет с патрон в цевта, заглушител, пълнител с четири патрона и две гилзи. В жилището на простреляния пък е открита бележка. Иззети са видеозаписи от камерите, с които е оборудвана сградата и подземния паркинг.

Първоначално събраните факти показват, че най-вероятно се касае за самопрострелване, но са назначени множество експертизи за установяване на детайли по инцидента.

Пострадалият мъж е откаран в "Шокова зала" на УМБАЛ - Бургас, а оттам е настанен за лечение в отделение "Реанимация", с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини