От х:

Днес в x:

Капризните звезди от киното, с които никой не иска да работи

Изображение 1 от 4

    Някои знаменитости са известни със своите претенции и поведение толкова, колкото и със своя талант.

    Резултатът е, че въпреки огромния им потенциал, те подлудяват всички наоколо и хората в индустрията просто не искат да работят с тях.

    Ето и кои са някои от най-капризните звезди в киното.

    Стивън Сегал

    Той не е известен единствено с бойните си умения, но и със странното си поведение. Невъзможно е човек да се разбере с него, много е агресивен и е известен с това, че си измисля истории. Постепенно се превръща в изключително нежелан актьор от режисьорите.

    Носи му се славата също, че е алчен и иска големи суми, за да се появи някъде. Днес е по-вероятно да го видите в някой сериал, отколкото на големия екран.

    Крисчън Бейл

    Красив и талантлив, Крисчън Бейл е известен и с огнения си темперамент и склонността да преиграва, ако нещо не му харесва, докато снима филм.

    По време на заснемането на „Терминатор: Спасение“ през 2009 г. той изстрелва куп обиди към директора на фотографията, който случайно минава пред камерата, докато се снима сцена.

    Бейл по-късно много се извинява за постъпката си, но заради поведението му оттогава режисьорите хубаво

    Джеймс Камерън

    Режисьорът на „Аватар“ ни е дал някои от най-добрите филми в историята на Холивуд, но зад таланта му се крие човек, с когото трудно се работи. Той е известен с това, че изстисква докрай актьорите – факт, който е потвърден от Кейт Уинслет, когато разказва за „Титаник“.

    Ръсел Кроу

    Всички го обичахме в „Гладиатор“, но за съжаление този талантлив актьор не е така галантен, колкото персонажа, който пресъздава на екрана. Агресивен и непредсказуем, кариерата му излиза от контрол, до голяма степен заради злоупотребата с алкохол и сбиване на публични места.

    Като към това се прибавят и смъртни заплахи към режисьори по телефона, едва ли някой ще се учуди, че с него никой не иска да работи.

    Източник: tialoto.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини