От х:

Днес в x:

Рекорд по студ за тази зима, минус 14 през нощта, под нулата и през деня

Март пристигна с рекорд по студ за зимата, минус 14 градуса показаха термометрите на хасковската метеорологична станция тази сутрин. През деня пък температурите няма да преминат нулата, предупреждават синоптиците.

Денят обаче ще бъде слънчев и почти без вятър, което ще направи отрицателните температури приемливи и дори приятни.

От утре се очаква затопляне, а през следващата седмица градусите ще стигнат 15-18, гласи дългосрочната прогноза на синоптиците.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Не
    нека да е лято
    42 -6
    08:37, 1 мар 2018
    Госпожи и господа общинари , управляващи , книжни плъхове и тем подобни мижитурки , за пореден път доказахте , че макар зимата вече у нас да трае едни нищо и никакви 4-5 дни , то вие и с толкова не можете да се справите!
    Не съм ни от тия , ни от ония партии , един обикновен трудещ се човек съм , дето ходи на работа всеки ден , плаща данъци , а от там и вашите заплати.Днес обаче без малко да не стигна до работа , без малко да не ви изкарам заплатите...Това ,че сте олизали пред Общината и Областния ,не означава ,че целият град е почистен.НЕ , НЕ Е !Ми трътнете си застоялите задници и ако успеете поразходете се-лед ,лед , лед.....Синоптиците тръбят отдавна , не е като да не се знае , че най-после понеже е зима все пак , сняг ще падне.И какво направихте вие- пуснахте няколко трактора да поразринат централните улици , изстъргахте площада , както вече споменах и ...до там.Ако сме хора на място , днес трябваше цялото народонаселение да не излезне на работа , и децата да не идат на училище...поради застрашаващи здравето обстоятелства.Ей , така-да ви усрамим пред държавата.И не ми говорете , че било трябвало аз да изляза да рина пред офиса , да рина пред къщи....Първо ,че не ми е работа , щото за друго съм учил и второ не видях и на места, където хората са си разринали пред къщите някой да е минал и извозил снега- той пак се хвърля по улицата.къде ви е лугата , къде ви е солта , къде ви е пясъка...къде са ви онези търтеи ,дето получават помощи , пак на наш гръб , но не намерихте начин да ги изкарате от маАлата да ринат сняг , ама ей тъй да изрина снега по модел както на мегдана в центъра!
    Айде спорно да ви е днес и съвестно!
    • 00
      001
      15 -1
      10:01, 1 мар 2018
      Напълно съгласен съм с Вас !!!!!!!!!! Интересно хрумване имате и за хранениците от република вярно ,че могат да ги изкарат да чистят да си заслужат парите ,но те са техните избиратели за тях само блага за нас ла********на!!!!!!!! Нема такава държава!!!!!!!
  • 2
    Тр
    Тракиец
    18 -6
    08:44, 1 мар 2018
    Оставка Беливанов - най-некадърния кмет на ХАсково !!!
    • Ке
      Кенанския Майумн
      4 -4
      09:18, 1 мар 2018
      Даниел Гаргов какъв Тракиец си ти бе ***** ?
    • Тр
      Тракиец
      2 -2
      11:51, 1 мар 2018
      Истински тракиец , за разлика от маймуни като тебе !!!!!!!
  • 3
    Еи
    еииишиш
    5 -2
    08:59, 1 мар 2018
    Не ти ли омръзна бе човек?
  • 4
    Лу
    луд кмет
    3 -3
    09:01, 1 мар 2018
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 5
    Чо
    Чобанина
    1 0
    21:50, 1 мар 2018
    Некадърният Беливанов незабавно да си подава оставката, никой не го иска !!!
Последни новини