От х:

Днес в x:

Разбиха с бордюр стъклото на горяща кола в Хасково, гасят

Предното стъкло на форд ескорт бе разбито с бордюр в хасковския квартал "Орфей" днес от минувачи, които видели, че заключената кола гори. Инцидентът стана минути преди 15 часа пред блок 17 в квартала.

Антон Петров и приятелката му Мария паркирали и оставили возилото, за да откочат до зеленчуковия пазар наблизо. През това време обаче колата пламнала.



Минаващият наблизо Станислав Борисов забелязал пламъците в купето и изтичал до съседния магазин за шише вода. През това време обаче огънят се разраснал и напукал предното стъкло. Тогава метнах по него един бордюр, за да можем да гасим, разказа пред Haskovo.net Станислав. На място пристигнала и пожарната.



От пожара е съсипано арматурното табло, седалките и тапицерията на колата. Някои от присъстващите предположиха, че огънят може да е тръгнал от забравена цигара в пепелника, шофьорът обаче се кълне, че това не е вярно.



Колата е на приятел от Димитровград, обясни Антон. Приятелката му Мария пък допълни, че не им върви на автомобили – само преди два месеца разсеян шофьор не спрял на знак "Стоп" и помлял колата им – също форд ескорт.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини