От х:

Днес в x:

Човек на Митьо Очите отвлича инвалид. Преглед на печата

Човекът на Митьо Очите в хасковския регион – Антон Божиков, отвлече инвалид от с. Стамболийски. И двата регионални вестника – "Новинар юг" и "Хасковска Марица" извеждат този акцент като водещо заглавие на броевете си днес.

Според публикациите Божиков, известен с прякора си Белия, гравитирал около несебърския престъпен бос. Отвлеченият Руси Русев бил държан три дни затворен в къща в с. Обручище, община Гълъбово, по-късно освободен от похитителите си. Открит е от полицаите мъртво пиян. Днес вероятно за тримата от бандата ще бъде поискана мярка "задържане под стража".

Хасковлия сред пиратските заложници в Сомалия, четем на още на първата страница в "Новинар юг". 46-годишният Васил Тачев бил сред пленените моряци от кораба "Маласпина Кесъл". Репортер на вестника разговаря с негов съсед от кв. "Куба".

Свиленград си прави ВиК, четем още в броя. На общинска сесия вчера било решено да скъсат с хасковското водно дружество и да си направят свое.

Масларова успа хасковлии с успехите на правителството, четем на 4 страница. Репортажът е от срещата на социалната министърка с жители на областния град миналата вечер.

Кметът на Врана се пуска на картинг в Хасково, пише изданието на спортната страница. Градоначалникът на морската столица бил фен и на Григор Димитров, допълва вестникът.

Художникът е богонаказан, казва в интервю за "Новинар юг" художникът Тодор Овчаров, който откри своя изложба във "Форум" преди два дни.

Изпрати ми 1000 евро и съм твоя – съвместна публикация на "Новинар юг" и вестник "Сабах" можете да прочетете на 7 страница. Темата на публикацията са трансграничните измами с платена любов.

Свиленград се отцепи от ВиК Хасково, акцентира на втората си страница "Хасковска Марица".

Растат приходите от корпоративен данък, Фонд "Земеделие" развърза кесията, са част от останалите заглавия на страницата.

Правят завод за пюрета край Симеоновград, чтем на трета страница.

Съдебни шефове: 80% от делата приключват в срок, е друго заглавие от трета.

Благотворителността у нас е просташки пиар, това твърди в интервю пред изданието Светлозар Стоянов, богословът, който показва пред НТС в Хасково фотоси на 90 български църкви, манастири и икони.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини