От х:

Днес в x:

Шефът на “Екопрогрес”: Уличното осветление в Хасково се саботира с умишлени аварии

В отговорите на читателски въпроси миналата седмица кметът Добри Беливанов неведнъж прехвърля отговорността за даден проблем на общинското предприятие “Екопрогрес”. Затова изпратихме читателските въпроси, отговорите на градоначалника и допълнителните въпроси на Haskovo.net до директора на “Екопрогрес” Щерю Янев. Той се съгласи да ги коментира, макар и в писмена форма.

Преди това обаче му задаваме и репортерски въпроси.

- Господин Янев, вярно ли е, че имате последно предупреждение за уволнение? Ако да, за какво?

- Не. От Вас разбирам. Ако знаете нещо повече, кажете, ще ми бъде интересно.

- По колко сигнала на ден получавате на обявения телефон и на колко от тях реагирате?

- На този телефон получаваме всевъзможни сигнали. Реагираме на тези, за които сме компетентни. Не мога да се ангажирам с цифри.

- Според Вас справя ли се звеното за поддържане на уличното осветление? Ако не, кога ще ги уволните?

- Най-честите проблеми с уличното осветление са по възловите кръстовища, където таблата за захранване се изключват преднамерено от недобросъвестни граждани. Пример за това е бул.“Раковски“ от спирката на училище „Св. Иван Рилски“ до ул. “Дунав“. По този начин екипите губят сили и време за отстраняване на тези умишлени аварии, вместо да се заемат с реална работа. Иначе на въпроса Ви: справят се с всичко, което им е поставено като задача и НЕ, няма да уволнявам никого.

- Защо и по чия заповед “Екопрогрес” изгради кучешкия приют в бившата ОСМА без проект и без разрешение за строеж?

- „Екопрогрес“ е общинско предприятие с ясно разписани права и задължения, и като такова ние ги спазваме. За конкретния случай, съжалявам, че така ще Ви отговоря, но – трябва да попитате на друго място.


Следват читателските въпроси, които бяха изпратени и до кмета:

8. Таня

11:23, 19.09.2017

Пътната маркировка също е за правене и моля не в пиковите часове на деня, малко акъл влагайте или ако не стига, взимайте пример от други градове.

Добри Беливанов: Пътната маркировка се освежава поетапно от ОП „ Екопрогрес“.

Щерю Янев: Когато започнах работа в „Екопрогрес“ нямаше проведен конкурс за обществена поръчка за пътно маркиране. След подбор на три оферти, кметът избра фирма-изпълнител и тя започна да полага маркировката. На конкретния въпрос отговарям категорично, че тази фирма работи изключително и само вечер и през нощта. Работата й започваше от 19,00 часа до 4 сутринта. Така че не разбирам кои са пиковите часове, а по въпроса с „акъла“, аз съм млад човек и не отказвам да получавам съвети, но само когато са уместни и допринасят за подобряването на качеството на работа.

21. В.Георгиев

12:12, 19.09.2017

Искам да попитам г-н кмета, защо от година две поне, не се чисти квартал Орфей от Веспрем нагоре , а само до блок 17, след този блок нагоре не се метат и чистят бордюрите по основните пътни артерии, само веднъж се изчистиха като идвава ВИП персони да подновяват строежа на църковния храм на Веспрем, след това пак същото , да не говорим, че в квартала улиците не са мити сигурно от 10 години, но и да не се метат вече е прекалено, при въпрос към служителките, които чистят отговора беше че така им е казано. Защо е така и означава ли това, че хората от горните блокове са спрели да плащат данъците си? Благодаря!

Добри Беливанов: Ще предам въпроса Ви на ОП „Екопрогрес“.

Щ. Янев: ОП “Екопрогрес“ не мие улици и не мете тротоари , така че този въпрос не е към мен. Но искам да уточня, че „Екопрогрес“ поддържа общинските паркове и зелени площи. А за да бъде още по-конкретен, за миенето и метенето на град Хасково отговаря фирма „Грийн партнърс“, с която община Хасково подписа договор през 2016 година. Отдел „Екология“ в общината подписва ежемесечно техните протоколи за свършената работа.

30. Делчо Бойдев

12:49, 19.09.2017

От около година покривът на зеленчуковия пазар на ул. Мадара е повреден.

Добри Беливанов: Сигналът Ви е предаден на ОП“ Екопрогрес“, ще бъде извършен ремонт.

Щ. Янев: Запознат съм, че в община Хасково има обявена обществена поръчка за ремонт на покриви. Факт е обаче, че този покрив на пазара на ул.“Мадара“ не е включен в нея. Аз като ръководител на „Екопрогрес“ не мога самоволно, без санкцията на кмета, да инициирам ремонти. Затова не разбирам защо и този въпрос е пренасочен към мен.

Haskovo.net: В какъв срок ще бъде ремонтиран покривът на зеленчуковия пазар и кой служител ще отговаря за това?

Щ. Янев: Зеленчуковият пазар е даден на концесия още по времето на Георги Иванов. Задължение на концесионера е да го стопанисва и поддържа.

42. Спънат

13:42, 19.09.2017

Въпросът ми е: Има ли някой в общината който да отговаря за тротоарите? В началото на ул.Арда до аптека Гален има разместени плочки, после на моста, преди врати Росал, има още и преди кафене Чилаут до спортната зала, проверете тези места и ги оправете, хората се спъват, особено възрастните!

Добри Беливанов: Сигналът Ви е предаден на ОП“ Екопрогрес“ това е предприятието , което се занимава с ремонта на тротоарите.

Щ. Янев: „Екопрогрес“има две бригади, които се занимават с ремонт на тротоарната настилка. В момента работят по всички сигнали, по реда на тяхното постъпване. Както знаете, през лятото оправихме един от най-нужните тротоари, този по бул. „Освобождение“, една отсечка от 500 кв.м., която не беше ремонтирана от десетилетия.

Haskovo.net: Кога ще бъде извършен ремонт на тротоарите на посочените места и кой служител отговаря за това? Колко сигнали за потрошени тротоари са постъпили в “Екопрогрес” през последните 3 месеца, на колко от тях е реагирано и на колко – не. И защо?

Щ. Янев: Реагираме на всички сигнали по реда на постъпването им. Но това е много трудоемко и не става толкова бързо, колкото на мен и на читателите Ви ни се иска.

44. Спортист

14:06, 19.09.2017

Искам да ви попитам - защо никой не поддържа осветлението на парк Кенана, едно хубаво място има за разходка, а е тъмно като .... То чак и страшно на места, да не говорим, че по малката алея която е за спорт (предполагам) е неизползваема нощем.

Добри Беливанов: Осветлението се поддържа от ОП“ Екопрогрес“, съществуващите осветителни тела са профилактирани. Работят. Алеята , която предполагам визирате няма изградено осветление. Обмисляме изграждането на осветление така също и около стадион „Хасково“.

Щ. Янев: Виждам, че кметът Ви е отговорил. Това, което искам да допълня е, че т.нар. алея за спорт няма изградена мрежа за осветление. Тук отново опираме до общината, която трябва да инициира изграждането на такава мрежа. Нашето предприятие отговаря за подръжката.

Haskovo.net: Проверявали ли сте осветлението в Кенана, на кои дати, в колко часа, кой го правил и какъв е бил резултатът от проверката?

Щ. Янев: Осветлението на Кенана работи и е в изправност. В случай на авария изпращаме екипа, който се занимава с уличното осветление.

61. Kostova

16:44, 19.09.2017

Защо камионите и колите на общ.предприятие Екопрогрес всяка сутрин излизат от двора на даденото предприятие м/у 7.40h и 8.00 h и спират в ляво и в дясно БЕЗРАЗБОРНО до оградата на същото предприятие, като по този начин затрудняват движението на пътуващите за работа хора???? При излизане от двора на Екопрогрес колите се престрояват в насрещното ,излизат без предимство и засичат движещите се направо и създават пълен хаос по пътя.

Добри Беливанов: Ще запозная директора на ОП „ Екопрогрес“ Щерю Янев с Вашата констатация.

Щ. Янев: Камионите и колите на „Екопрогрес“ нощуват в базата на предприятието на бул.“Илинден“. Това е индустриална зона. Няма поток от автомобили, не съм забелязал и не съм получавал сигнал от КАТ да затрудняват движението. Въпреки това ще проверя лично и ще информирам Вашата медия.


 

73. мисс

18:50, 19.09.2017

След като затворихте ТММС , сградата започва да се руши, а двора й е пълен с боклуци - предполагам, че все още се стопанисва от някого - намерете го и му направете предписание.

Добри Беливанов: Общината не е затворила гимназията. Това е решение на Министерството на образованието.

ОП „ Екопрогрес“ има ангажимент да поддържа чистотата около сградата.

Щ.Янев: Да, „Екопрогрес“ поддържа чистотата около сградата. Но не е в нашите правомощия да влизаме в двора на бившата гимназия, а до колкото разбирам МИСС пита точно това.

Haskovo.net: Защо не се чисти около сградата на бившето ТМСС? Чия отговорност е това, кой е наказан и с какво?

Щ. Янев: Около сградата се чисти по график. За наказания и наказани – ще извърша проверка, ако се окаже, че има пропуски, съответните хора ще понесат санкции.

85. меги

23:47, 19.09.2017

Стадион Младост е посещаван от доста граждани на град Хасково вечер за да поспортуват след работа. Толкова е зловещо след като се стъмни, че можеш спокойно да се пребиеш. Преди две години откъм бул. България светеше уличното осветление и донякъде можеше да се ориентира човек след като се стъмни по пистата. Толкова ли е трудно да има видимост на това спортно съоръжение, което се използва от хасковли??????

Добри Беливанов: Сигналът за несветещото улично осветление е предаден на ОП „ Екопрогрес“, ако някъде има проблем с улично осветление моля подавайте сигнали на телефон 038622020.

Щ.Янев. На бул.“България“ уличното осветление работи и се поддържа. Недостатъчната осветеност на стадиона е заради това, че на този стадион въобще няма осветление. Затова колкото и да свети от булеварда, не е достатъчно за тренировки по тъмно.

Haskovo.net: Има ли наказан служител на “Екопрогрес” за неработещото осветление до стадион “Младост”, кой е той и каква е санкцията?

Щ.Янев: Отново уточнявам, че на булеварда осветлението работи, периодично се профилактира, проблемът е защото няма осветление на самия стадион. И понеже виждам, че Вашите читатели много настояват за наказания, отново ще кажа: за задължения, които не са наши, няма как да налагам наказания.

101. Иванка Атанасова

12:45, 20.09.2017

Здравейте , ето моите въпроси :
1.Кога ще бъдат оправени тротоарите на ул."Светлина" , над у-ще "Отец Паисий". Сега правят оградата на училището. От северната страна на улицата е плачевно състоянието. Предишния кмет се разпореждаше собствениците на имоти да си правят тротоарната настилка, което не е редно - тя е общинска.

Добри Беливанов: Ще предам питането ви на ОП „ Екопрогрес“, за да бъде планиран тротоара за ремонт.

Щ.Янев: Проблемите с тротоарите са валидни почти за всички квартали. Работим, опитваме се да оправяме настилките, до колкото имаме физическа възможност. Това не е кампанийна работа, а постоянна, затова смятам, че скоро ще стигнем и до този участък.

Haskovo.net: До коя дата ще бъде ремонтирани тези тротоари и на кой служител е възложен ремонта?

Щ.Янев: В „Екопрогрес“ има звено, което ремонтира тротоари.

116. Георги Георгиев

09:02, 21.09.2017

Г-н Беливанов, кога ще се оправи тротоара на бул. Илинден, които продължава и след светофара и е по нисък от асфалта и от години се наводняваме


Добри Беливанов: Ще предам сигнала Ви на ОП „Екопрогрес“, за да бъде планиран ремонт.

Щ.Янев: За да се разреши този проблем трябва да се направи ремонт на самия бул.“Илинден“, защото при последните няколко асфалтирания, нивото на платното се е вдигнало до нивото на тротоара. Затова сега дори и да направим нов тротоар, проблемът ще остане.

Haskovo.net: Срок за ремонта и име на отговорния служител.

Щ.Янев: Който и да посоча като отговорен, докато не се ремонтира цялостно булевардът, резултатът ще е същият.

19:42, 22.09.2017

Улица Каменна от началото до номер 3а е двупосочна, там се намира и автобусна спирка, но тъй като няма необходимите знаци и маркировка това не може да се разбере, моля да бъдат поставени такива благодаря


Добри Беливанов: Ще предам сигнала Ви на ОП „Екопрогрес“ за поставяне на маркировка.

Щ. Янев: Пътните знаци и маркировката ще бъдат възстановени в най-кратки срокове.

Haskovo.net: Срок за поставяне на необходимата маркировка, името на отговорния служител.

Щ. Янев: Благодаря за въпросите и ангажираността на читателите Ви към проблемите в Хасково. Разчитам на техните сигнали и в бъдеще, защото съм убеден, че това е правилният начин на управление на общинското предприятие.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (50)

  • 1
    Чо
    Чобанина
    56 -10
    11:34, 24 окт 2017
    Щерьо, кога ще разчистиш града от бездомните агресивни песове, за които закона за защита на животните, чл 51 и закона за ветеринарно медицинската дейност чл 179 е категоричен , че трябва да се евтанизират. Кога ще защитавате правата на гражданите данъкоплатци и правото им на безопасно придвижване по улиците на града и спрете да се поддавате на тормоза на измислените зоофилски организации. Кога ще принудите всички собственици на кучета да ги регистрират в общината, да си плащат данък и да им бъдат сложени чипове, в случай, че собствениците им ги натирят и за да може да им се търси наказателна отговорност. Кога ще назначите охрана по парковете да следят за нарушения от всякакво естество. Кога приятелю ???
    • Ци
      ЦИГАНСКИ ЗЕТ
      57 -16
      15:32, 24 окт 2017
      То откъде го изкопахте? Кат на цигански зет, брат му!
    • 12
      123
      5 -6
      20:14, 24 окт 2017
      Чл. 51. Евтаназия на настанени в приюта кучета се допуска при условията на чл. 179, ал. 3, т. 1, 2 и 4 от Закона за ветеринарномедицинската дейност след поставяне на диагноза при клиничен преглед и изследвания.

      Чл. 179. (1) Евтаназия на животни се извършва от ветеринарен лекар, който упражнява ветеринарномедицинска практика, с лицензиран ВМП.
      (2) При евтаназия ветеринарният лекар вписва в амбулаторния дневник причините за извършването ? и използвания ВМП.
      (3) Евтаназия се допуска при:
      1. неизлечимо болни животни с необратими патологични изменения, причиняващи им болки и страдания;
      2. ограничаване и ликвидиране на заразна болест, която представлява опасност за здравето на хората или животните;
      3. приключване на опитите с животни, когато са довели до необратими патологични изменения, причиняващи на животните болки и страдания;
      4. животни, чието агресивно поведение представлява опасност за живота и здравето на хората или животните.

      Какво общо има с бездомните кучета, които са здрави?!
    • Чо
      Чобанина
      15 -4
      20:29, 24 окт 2017
      Виж последната точка Щерьо от чл 179 т 4- всички бездомни кучета са агресивни вечер и на глутници., следователно ги ликвидирайте, чети го най накрая този закон в полза на гражданите, а не на измислените правозащитници. Благодаря за публикуването на въпросния член от ЗВМД от него ясно се вижда, че решението на проблема става с воля, а не с мънкане. Сега вече Хасковската общественост ще знае, че нямате куража да се справите с проблема, а се оправдавате със зоофилите !
    • Ма
      мастикаджия
      12 0
      17:39, 26 окт 2017
      Абе махнете го тоя палячо от страницата,бе! Ще спрем да ви четем.Аман от Хасковския Евгени Минчев!
  • 2
    As
    asko
    37 -31
    11:41, 24 окт 2017
    Радвам се че питате настоящия Кмет, както питахте предния Кмет! А, не сте го питали? Това е сигурно защото щеше да ви изпрати "да пасете кравите". След промените единствено покойния Кмет Стоян (съжалявам че не помня фамилията му) и настоящия са наистина хора интелигентни, но дли са хора за настоящето в България?
  • 3
    Ха
    Хасковлийка
    21 -6
    11:59, 24 окт 2017
    Предложение:
    Тъй като много тротоари са за ремонт, много нещо, а групите само 2, защо не ги асфалтирате. Чисто и приятно, лесно за поддръжка / дори и по евтино откъм материали/ без да има плочки, които да са поставени от "майстори" и да се "разиграват" още първия месец. Вижте как е в чужбина - асфалт и по тротоарите.
    • Чо
      Чобанина
      15 -5
      13:05, 24 окт 2017
      И ако се наложи да се кърти я за подмяна на водопровод, я за кабели си е мамата джасало
  • 4
    Th
    The dude
    75 -21
    12:29, 24 окт 2017
    Tози нестава за кучияш дилянчо директор го направил,всички по партийна линия вън иначе беливанов да хваърля капата.
  • 5
    Ко
    Кой чо
    59 -19
    12:36, 24 окт 2017
    Ало дреам теама кога ще си приберете Безценното от Екопрограс?
  • 6
    Ко
    Кола кола
    30 -3
    12:37, 24 окт 2017
    Виждам, че цените високо отговорите на човека... последните коментари са по същество.
  • 7
    Ал
    алоооо
    55 -12
    13:18, 24 окт 2017
    В момента екопрогрес реди тротоари пред къщатата на съветника -Антон Иванов=ГЕРБ
    • Fe
      Ferdinand
      30 -7
      14:42, 24 окт 2017
      Снимай и пускай към медиите. Щото те няма да го направят
    • Аа
      ааааа
      13 -4
      16:29, 24 окт 2017
      ул,Строител до оранжевия мост Екопрогрес са там
  • 8
    Ст
    странен
    48 -17
    13:28, 24 окт 2017
    С две думи, нищо не каза, освен я си е**те майката и не ми разваляйте рахата...Саботьор
    • Ха
      Хан Аспарух
      17 -13
      15:26, 24 окт 2017
      Диана ставаш смешна с този саботьор. Спри се.
  • 9
    Ст
    странен
    29 -14
    13:28, 24 окт 2017
    С две думи, нищо не каза, освен я си е**те майката и не ми разваляйте рахата...Саботьор
  • 10
    Ян
    Янко Митев
    56 -21
    13:30, 24 окт 2017
    ХАСКОВО! Тъмно , мръсно,глутници кучета вият бездомно и вонята от посредственоста на ЩЕрю Янев дебне отвсякъде!
  • 11
    Тр
    Трагедия
    76 -17
    13:34, 24 окт 2017
    Палячо!! Такива простаци без опит, мислещи се за можещи са назначени във всички началнически и директорски нива в общината и предприятията! Ние чакаме нещо да се случи. По цял ден висят в фейса и опъват заплатки. Бълно безхаберие, но кмета си ги държи като маук
  • 12
    Та
    Таня
    35 -12
    14:15, 24 окт 2017
    За пътната маркировка.
    Щом задавам въпроса,значи съм го видяла с очите си и не само аз,а целия град.Пример:около 10 ч. сутринта в деня на празника на града до автогара.
    Айде без такива лъжливи отговорчета.Поне кажи:'сгрешено,ще се поправи'
  • 13
    Ке
    КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
    75 -14
    14:41, 24 окт 2017
    Обида за разума е
    човек с външен вид на румънски цигански барон
    да бъде шеф на фирмата дето се грижи за града
    ....
    А още по-циничен е костюма му в цвят лайняни рози :)))
    • Сс
      сссссс
      19 -34
      15:31, 24 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Ро
      розичка
      21 -29
      15:44, 24 окт 2017
      Не хвърлчйте обиди за външния вид. Както гледам са... Виж коментара
    • Ке
      КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
      22 -3
      01:02, 25 окт 2017
      Като го гледам ,
      очаквам всеки момент оркестъра на горан брегович за сватби и покребения да засвири ,
      а екопрогресо да запее "едрелези" :))
  • 14
    Не
    Независим
    36 -17
    15:02, 24 окт 2017
    От отговорите става ясно едно - БЕНТЛИванов за 2 години не е разбрал какво прави Екопрогрес. Оказва се, че общината не си е свършила работата, а нашия СКЪП кмет даже не знае, че той трябва да го свърши. Представям си на какво ще се нагледаме до края на мандата. :)) Щях да викна оставка, но кмета ясно ни даде да разберем, че няма да пусне кокала. Затова мисля, да не се хабя и аз. За другият мандат лозунга му трябва да е БЕНТЛИваНОВ.
  • 15
    Не
    Независим
    20 -32
    15:10, 24 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 16
    Ха
    Хан Аспарух
    23 -38
    15:24, 24 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 17
    Ха
    Хахахах
    22 -8
    15:39, 24 окт 2017
    Сигурно нарочно цяло лято не се окоси и тревата на "Сивата вода", нали?!
  • 18
    За
    Запознат
    26 -39
    16:29, 24 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 19
    Am
    aman
    35 -18
    16:56, 24 окт 2017
    И ние чакаме да засвети осветлението покрай стадион "Младост" от едно непознато недоразумение за града. Абе момче вземи, че напусни сам от тази длъжност защото е явно, че не можеш да работиш и да решаваш проблемите със замах. О, че ми омръзна да ми се оправдават някакви си пубери гробари, които не знаят защо са живи камо ли да управляват ! Е бре Бойко прибери си вересиите за Хасковлии!
  • 20
    По
    *****
    16 -29
    17:54, 24 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 21
    Пе
    петя
    44 -11
    17:58, 24 окт 2017
    Тази поредна гербаджийска калинка за пет пари работа няма да свърши!
  • 22
    Ми
    мисс
    18 -10
    17:58, 24 окт 2017
    Да отговорим на отговорите на г-н Кмета и на г-н Янев - никой гражданин на Хасково няма да седне напразно да си губи времето с безсмислени въпроси към тях, ако не е забелязал или е недоволен от нещо. Толкова празни от смисъл думи, казани от г-н Беливанов скоро не бях чувала - отговорите му бяха пренасочване на отговорности и нищо конкретно! Много ми е чудно , някой в тая Община и лично Кмета, не живеят ли в този град, не се ли разхождат по улиците, не забелязват ли какво има не както трябва ??? До кога 90% от ''работещите'' бюрократи ще си взимат заплатите , без да свършат нищо насреща. Аз лично , на мястото на двамата , бих се срамувала от дадените отговори. Никаква инициатива за нищо, никаква идея как да намерят инвеститори, да печелят проекти, да задържат хората в града. Времето си върви и скоро тук ще останат глутница кучета, безпризорни коне и съгражданите ни от Република. Жалко за Хасково !
  • 23
    Не
    Незапознат
    27 -4
    18:10, 24 окт 2017
    Какво означава ''Най-честите проблеми с уличното осветление са по възловите кръстовища, където таблата за захранване се изключват преднамерено от недобросъвестни граждани...''Нещо аз ли не разбирам или е казано не както трябва.Така както е написано излиза че аз или някой друг ако му''пече''на главата уличното осветление отиваме ей така и шат на патката главата го спираме.Не знаех че като гражданин съм имал и такава опция.Утре пък ако светофарът ми светне червено за да ме спре и мен това ме подразни?Какво, да се хвана за шалтера на захранването ли му?Стига де!Това е плоско,тъпо,наивно и..........не знам още какво да кажа.Ако пък случайно това е истина има сериозен проблем който не заслужава оправдание а сериозни действия.
  • 24
    По
    Потвърждавам
    10 -8
    18:58, 24 окт 2017
    Потвърждавам,в позицията си на съвестна гражданка,аз лично съм патрулирала из улиците на Хасково - маркировката се поставя вечер. По другите въпроси не съм толкова компетентна ,за да се изкажа :D ;)
  • 25
    То
    топалов
    14 -9
    20:26, 24 окт 2017
    то кмет само се оправдава с екопрогрес .... защо? дядо изложи се много срам си за града ни
  • 26
    Ви
    Винету Касабян
    14 -1
    20:31, 24 окт 2017
    По улица "Велико Търново" и близо до стълбите водещи към читалище "Заря свети една лампа, в короната на едно дърво, а металният стълб на който е поставена е наклонен и ще падне, дори може да УБИЕ някого-вземете мерки! Вземете мерки!
  • 27
    Гр
    Граждански патрул
    14 -1
    21:12, 24 окт 2017
    Г-н Янев ,незнам дали това е в обсега на вашите компетентности,но на Веспрема посока блок 15 който така китно и цветно е саниран (след магазина)-има един участък който е тъмен точно като панделката на шапчицата ви ,та е хубаво една лампичка да сложите и там,защото братята роми имат прекрасната възможност в тази тъмница да нападат жени ,девойки и възрастни хора :)
  • 28
    Ки
    кифбанмекгеврек снаб оод
    30 -2
    21:32, 24 окт 2017
    Шегата нактрана обаче този младеж с това ШАПЛЕ наистина прилича на РУМЪНСКИ ******* Ами трябва да има уважение към съгражданите все пак е сред управляващите и трябва да се съобразява
  • 29
    Гр
    Гражданин
    13 0
    21:44, 24 окт 2017
    Крайните квартали кой да погледне Осветлението половината Лампи не светят и тая вечер ул. Панагюрище не светят .ибез това половина крушки са изгорели Моля сменете ги с важение Гражданина.
  • 30
    Зо
    Зор-зор
    11 -7
    23:17, 24 окт 2017
    Всеки назначен в своя си ресор да поема и отговорностите си. Кметът да не е слънце, че да огрее навсякъде, който и да е той. Предупреждава ги да си свършат работата, за които има сигнали от гражданите и ако не могат или не искат, да си помислят.Това да не е от време оно, че заради един сгрешил, или не си е свършил работата, всички сме виновни. Стига вече с тези отживелици ! Всеки да си гледа и отговаря за работата в собствения си ресор и да си поема отговорността. За съжаление, истината е такава. А каква визия имал този господин, макар че и това може би има някакво значение - нас - гражданите, ни итересува крайния резултат. Да бъде отстранен проблема.
  • 31
    Ед
    един
    9 0
    23:26, 24 окт 2017
    кога ще освободите ренсионерите от екопрогрес
  • 32
    Па
    Патрула
    9 -1
    23:30, 24 окт 2017
    Ооо и между другото прочетете правилника за движение по пътищата ,за да обезопасявате своите работнички по най-добрия начин ... Тези оранжеви конуси не са аксесоар,а се използват да вършат някаква работа.Не ги слагайте непосредствено до крачетата на работничките,а на опоменатото в правилника разстояния за такъв тип сигнализиране ;)
  • 33
    52
    5241
    7 -1
    10:10, 25 окт 2017
    улица Одрин също е много тъмна и не работи осветлението !!!
  • 34
    Ан
    АНТОН
    13 -2
    10:11, 25 окт 2017
    Поредното недорозумение в община Хасково,жалко за града Този човек трябва да работи някъде другаде?????
  • 35
    Са
    салто морале
    5 -6
    14:28, 25 окт 2017
    Интересен отговор от Янев. Харесва ми тона. В крайна сметка всички заедно сме отговорни за нашето състояние.
    И сега нагледно можем да видим как се прехвърля вина.
    Преди всичко кмета Беливанов, хвърля хората си на лъвовете. За това и го напуснаха най-кадърните.
    Тук корена е заедно. А не, ще му кажа! Защото както се вижда всичко се прави колективно.
  • 36
    Ив
    Иван
    7 0
    21:58, 25 окт 2017
    Това не са всички въпроси.Защо махнахте много въпроси към кмета,как не ви е срам.Призовавате хората да задават въпроси,да има гражданско общество,а какво правите.Заблуждавате хората.Тази територия,наречена България никога няма да се оправи,защото избираме негодници да ни управляват.
  • 37
    Цъ
    ЦЪРВУЛАНКО
    4 0
    17:15, 28 окт 2017
    Кръшков абе махнете тая снимка на това ЦИГАНЕ ЩЕРЮ Стига сте го рекламирали
  • 38
    Д-
    д-р от Болярово
    1 0
    18:28, 28 окт 2017
    Патете ни момчето, ще се погрижим и с хубави сестрички ще го уредим
Последни новини