От х:

Днес в x:

Запалиха колата на репортер от „Господарите“ (видео)

Автомобилът на репортера Зорница Акманова в Карлово е бил подпален тази нощ.

Палежът е извършен няколко часа, след като е запечатан незаконният сервиз на автомонтьора, познат с прозвището Пламен Майстора, за когото журналистката направи серия репортажи в „Господари на ефира“, съобщават от предаването.

Към предаването са се обърнали хора, които са се почувствали измамени от автомонтьора, след което са потърсили защита на правата си в местната прокуратура.

Прокурорите от Районна прокуратура – Карлово обаче са си дали самоотвод по жалбите на гражданите, тъй като приятелката на въпросния майстор работи в същата прокуратура и те „добре се познават“, твърдят от тв предаването.

Сигналът за горящия автомобил е подаден около 02.30 часа на телефон 112 от собственичката на превозното средство, съобщи МВР. На мястото на пожара се е отзовал противопожарен екип, който е загасил пламъците.

Огънят е унищожил напълно автомобила и е засегнал превозно средство в близост.

Работи се по всички възможни версии за пожара, включително – за умишлен палеж, свързан с работата на жената като разследващ журналист. Със случая се е заела Окръжната прокуратура в Пловдив.

Колата е Audi A4. Шефът на областната дирекция на полицията – старши комисар Атанас Илков, лично се е заел със случая, съобщи Карлово TV.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини