От х:

Днес в x:

Таня Честименова спечели Златни ръце

Изображение 1 от 2

    Първа награда на международния конкурс „Golden hands of the world“ в гр. Тула завоюва Таня Честименова. Нейният проект, решен в синьо, показващ различни техники за изграждане на маникюр ѝ донесе освен безапелационното първо място, и предложение за договор като треньор за известна марка продукти в областта на маникюра.

    Таня получи много поздравления от приятели и клиенти, а тя самата благодари на всички, които са я подкрепили и са помогнали да повярва в себе си:

    Искам от цялото си сърце да благодаря на всички, допринесли за моят успех, и на всички, без които това нямаше да бъде реалност! БЛАГОДАРЯ на Мирослава Велева, – човекът, който повярва в мен и ме накара аз да повярвам в себе си, нашият представител на конкурса. На Нели Гайдева, човекът, с когото работя всеки ден и винаги е насреща за всяка моя идея, Нели Михайлова, гримьорката, с която без думи се разбираме и само с един поглед идеите ни се допълват, Костадин Момчилов, човека, който е готов всеки миг и час да се докаже че е най-добрият фотограф – професионалист, Каролина Иванова – на първо място истински приятел, красива и готова да се превъплъти в роля, жертвайки дори съня си, Димитър Илиев, брат ми-на когото мога да разчитам във всеки един момент и винаги е зад гърба ми. Благодаря на моите клиенти, които през годините ми се доверяват и благодарение на тях аз имам възможността да се развивам и не на последно място на най-добрите продукти, предоставени ми от Емил Алексиев, без които няма как да се получи всичко това Благодаря ви! Обичам ви!

    Своята награда Таня Честименова получи в категорията Фентъзи Мастер. В оспорваната надпревара на конкурса в Тула участваха над 200 професионалисти от 15 държави. Българските представители завоюваха 3 първи, 2 втори и 3 трети места.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      11
      111
      4 0
      12:21, 3 окт 2017
      Коя е Таня Честеменова
    • 2
      Ro
      rony
      1 0
      15:02, 3 окт 2017
      В официалния сайт името и не фигурира между спечелилите в никоя категория.
      • Та
        Таня Честименова
        1 0
        21:44, 3 окт 2017
        Ами да,защото конкурса не беше "Златни ръце",а Златна кралица"!Има допусната грешка!😀
    • 3
      Ly
      lyubov.yancheva
      0 0
      23:15, 3 окт 2017
      Поздравляю!
    Последни новини