От х:

Днес в x:

Баскетболен клуб „Спорт и здраве“ организира благотворителен турнир в подкрепа на нашия съгражданин Цветан Карипов

Благотворителен баскетболен 3×3 турнир в град Кърджали: "Дари надежда за Цецо" ще се проведе на 15.07.2017г., в спортна зала "Арпезос". 
Турнирът се организира от баскетболен клуб "Спорт и здраве" - гр. Кърджали и ще е в полза на нашия съгражданин Цветан Карипов. Участие могат да вземат кадети/кадетки, юноши/девойки, мъже/жени, без ограничение аматьори или професионалисти. Турнирът ще се проведе по правилата на Стрийтбол, като отборите трябва да са съставени от 3+1 състезатели. Изисква се входна такса на отбор - 30 лв., която ще бъде дарена в деня на провеждането на Цветан Карипов. Според броя на записалите се отбори, ще се изготви програма за провеждане на състезанията, като най-вероятно, ще бъдат сформирани групи по пол и възраст, в които ще се играе всеки срещу всеки, а победителите от всяка, ще спорят за призовите места. Ще бъдат подсигурени купи за награждаване на заелите челни позиции.
Предварителните записания могат да се направят на лично съобщение или на email: darinadejdazaceco@gmail.com При невъзможност за предварително за писване можете да го направите и в деня на турнира.
В паузите между груповата фаза и финалите ще се проведат и конкурси по забивки, стрелба от наказателната линия, стрелба от линията за три точки. Всеки желаещ да се запише за участие в конкурсите внася такса от 5 лв. Ако някой не може да сформира отбор, а желае да участва, може да се обърне към нас за помощ. Очаквайте още подробности. На събитието ще бъде поставена и специална кутия за дарения. Входът за публиката ще е свободен. Заповядайте, очакваме Ви! Нека покажем, че всички заедно можем.... "Да дарим надежда!"

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини