От х:

Днес в x:

Нощен клуб Паша разбива баровете в Хасково. Преглед на печата

Собственикът на веригата култови барове "Паша" Мирослав Райков търси терен за заведение в Хасково, информира във водещия си материал на първа страница "Хасковска Марица". Старозагорчанинът има барове в Пловдив, Слънчев бряг, Варна и Стара Загора. Преди време той огледал залата на бившата "Планета Пайнер" в кино "Клокотница", но не я одобрил.
По информация на изданието тази седмица Райков идва за оглед и евентуални преговори за бар "Джой", който е собственост на Кръстьо Кръстев – Маймуната.

Александровската гробница в листата на Юнеско, акцентира изданието на втора страница. В материала се описва вчерашното предаване на музея на тракийското изкуство на културния министър Стефан Данаилов. За церемонията пристигна и посланика на Япония, която дари близо 3 милиона долара за изграждането на комплекса.

Топченге мълчи за Баретата, четем на криминалната страница. Става дума за шефа на дирекция "Криминална полиция" в МВР главен комисар Калин Георгиев, който вчера бе в Хасково, за да присъства на годишния отчет на областната дирекция.

Само пиратска музика по заведенията, четем още на страницата. Няма заведение в Хасково, което да плаща авторски права, установила репортерска проверка.

Оставят убиец в ареста, пише още на криминалната страница. Става дума за подсъдимия за бруталното убийство в Димитровград миналото лято Христо Лазов, който иска свобода за шести път.

Абитуриент на място след удар в бетонна колона, четем на 4 страница. Изданието отделя цялата страница за вчерашния трагичен инцидент със смъртта на 18-годишния Атанас Калинов и тежко пострадалия негов съученик Кирил Налбантов.

Европа се скъса да хвали Григор, четем на 8 страница. За бляскавото представяне на хасковския тенисист срещу номер 1 в света – Рафаел Надал изданието също отделя цяла страница.

Акцент в съботното приложение на "Хасковска Марица" – "Арена", е интервюто с известния журналист и тв водещ Тома Томов. В приложението има още четива – за днешния Свети Валентин, очерк за хасковския художник Емин Емин и неговите пластики от дърво, за нощния живот в областния град.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини