От х:

Днес в x:

Аксел Роуз: "По скоро някой от нас ще умре, отколкото да се съберем отново със Слаш"

Аксел Роуз не пропусна да напомни отново, че няма никакъв шанс да се сдобри или събере отново със своя бивш колега Слаш. Вокалистът смята, че по-скоро някой от двама им би умрял, отколкото да работят пак заедно.

Пред световната медия Billboard той сподели, че враждата между тях няма да приключи скоро и добави, че смята да тръгне на турне с GunsnRoses в сегашния им състав.

"Мойте уважения към Слаш, но наскоро прочетох писмо от фен, което гласеше "дали бихме се сдобрили пак, ако някой от нас двамата умира". Първото нещо, което си помислих бе "Да, и докато си на шоуто ни, детето ти вкъщи без да иска бута свещ и къщата ти изгаря до основ, като умират всички в нея", казва Роуз.

"Оставете ме намира, не ви ли стана ясно, че по скоро някой от нас двамата ще умре, отколкото да свирим отново заедно. Колкото и тъжно и гадно да ви се струва, това е положението сега. Това решение бе взето преди много време и се повтаря година след година от един човек.", продължава той.

Говорейки за бъдещо турне на GunsnRoses Аксел допълни: "Нямаме планове, но го обсъждаме. Мениджърите и промоутърите ни обаче са доста доволни от предложенията, които идват от цял свят и тук ( може би има предвид САЩ, бел. ред.)."
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини