От х:

Днес в x:

Британски изверг - твърде опасен, за да бъде съден

Британските прокурори оттеглиха обвинението срещу затворника, заради неговата изключителна жестокост, съобщи Daily Mail.

25-годишният Андрю Берс отлежава доживотна присъда в шотланския затвор Гленохил за вандализъм, различни нападения, съпротива на полицията и клевети срещу служители на затвора.

Той бе обвинен в нападение на надзирателя, влязъл в камерата заради разправия между затворниците. Бернс пребил жестоко надзирателя и медицинската сестра с него - със стол. Двамата били приети в болница с травми на глава.

Отначало склонният към неконтролируемо насилие трябвало да бъде съден, но това било оценено като нецелесъобразно. Съдиите преценили, че затворникът е твърде опасен и при доставянето му в съда могат да възникнат неприятни инциденти. Обвинението било оттеглено.

Според медията до момента затворникът има множество драстични изяви на насилие.  Преди няколко години си прегризал вените и заливал с кръвта си съкилийниците си. Името му нашумя през 2016 год., когато внезапно се обяви за транссексуален. В тази връзка описка да го наричат Тифани Скот и да бъде обискиран единствено от жени. Това негово искане било изпълнено от ръководството на затвора, но той посягал на охранителките и бил върнат в редовете на мъжете. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Го
    гост
    1 0
    10:46, 18 апр 2017
    Да го доставят в нашенски затвор, веднага ще му изпълнят желанието да стане транссекшуал и сам ще поиска да го обвиняват във Великобритания.
Последни новини