От х:

Днес в x:

Софийски професор продавал в хасковско рецепта за сирене без мляко. Преглед на печата

Професор Коджев продавал на местна мандра рецепта как се прави сирене без мляко, разкрива в днешния си брой "Хасковска Марица". Пенсионираният софиянец искал по 200 лв. на ден хонорар за да изучи млекопреработвателите как да ментят.
Влаганите продукти били безвредни, но пък сиренето не било сирене.

Взрив от хепатит А, 6 деца в болница, пише в другия челен материал на първа страница в изданието. Епидемията е регистрирана в Тополовград.

Строители: Банките ни изнудват, четем на втора страница в броя. Браншовата камара в Хасково изрева, че банките искали допълнителни обезпечения по вече отпуснати кредити. Това се обяснява с поевтиняването на недвижимата собственост, чиято оценка вече не покрива кредита.

Разбиха канал за гориво, акцентира на криминалната страница вестникът. Гръцки фермер бе спипан от гранична полиция вчера с 860 литра субсидирана нафта.

Слагаш камък пред дома си, отърваваш се от навлеци, четем още на страницата. Новата мода е завладяла собствениците на жилища в центъра, те трупат камъни на тротоара пред дома си, за да не могат да паркират навлеците. Има ефект.

Бизнесът в Хасково с 1.6 млрд. лева продажби за 2008 г., пише изданието на цялата 5 страница.

Дясно обединение само около СДС, твърди в интервю пред вестника лидерът на сините Мартин Димитров. Разговорът с него е публикуван на 9 страница в броя.

Натаковаха ни сиренето, челно отбелязва актуалната тема "Новинар юг".Лъжат ни и с цени, и с качество, допълва изданието.

В Свиленград бизнесът тъмен, информира в другата водеща дописка на първа страница вестникът. Заключението е на местната статистика, според която едва 8 на сто е делът на икономиката в граничния град от бизнеса в областта.

Сменят тест от дрегер по смъртен случай, с въпросителна накрая пише изданието на криминалната страница. Става дума за катастрофа отпреди 4 години, когато служител на БИАС уби на пътя 37-годишен от Любимец. Според вестника порверката с дрегера е показала наличие на алкохол в кръвта, но медицинските документи показват нула промила. От апелативния съд в Пловдив са върнали делото на окръжната прокуратура, за да изясни случая с кръвната проба.

Тръгва сайт за танцьорки, пише на 12 страница в "Новинар юг". Интернет изданието има за цел да набира и мениджира балерини.

Това са основните теми в днешния регионален печат.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини