От х:

Днес в x:

Щуро социално гейминг преживяване със Спилбърг

Подгответе се за върховен екшън, който ще разбие класациите! Така от Electronic Arts обявиха издаването на играта Boom Blox Smash Party за конзолата Wii.
Съвместната работа на EA с режисьора-продуцент Стивън Спилбърг продължава, а разрушителното забавление е обогатено с мултиплеър екшън и повече от 400 нови нива. Геймърите на различна възраст ще могат да играят заедно и да решават екшън загадки под вода или при нулева гравитация.
"Boom Blox Smash Party е щуро социално гейминг преживяване," казва Спилбърг.

Новата игра предлага отборни изпитания. Геймърите могат да играят в екип или един срещу друг, сами или в отбори, да преодоляват препятствия, да унищожават кули, да повдигат и захвърлят предмети.

Дори шантавите герои са част от екшъна. Те не просто приветсват, а самите са блокчета, които играчите могат да хвърлят, редят или дори да изстрелват, използвайки ги за създаване на още по-голям хаос.

Забавлението продължава и онлайн, тъй като Boom Blox Smash Party дава възможност на играчите да си свалят още допълнителни нива през интернет.
С натискане на един бутон, геймърите могат да свалят, играят и оценяват новите нива, сътворени от EA, както и нива, създадени от членове на Boom Blox Smash Party общността.

Използвайки режима Create, играчите могат да обменят нивата, които са създали.

Boom Blox Smash Party ще бъде на рафтовете в магазините за софтуер в Северна Америка и Европа през пролетта на тази година. Играта все още няма поставен PEGI рейтинг.
Източник: technews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини