От х:

Днес в x:

Стотици аплодираха Бойко Борисов в Хасково

    Лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов, придружен от Томислав Дончев и водачът на листата за хасковски регион Делян Добрев бяха посрещнати от симпатизанти, които препълниха залата на хасковския драматичен театър "Иван Димов".

    На срещата беше представена програмата на партията и беше направен анализ за постигнатото пред двата мандата на кабинета Борисов и в частност ползата за Хасковска област.

    Първи пред множеството говори кандидат-депутатът за хасковски регион Делян Добрев. „След местните избори миналата година не оставихме нито една община в област Хасково, която да се управлява от БСП. В момента голямата ни битка е с БСП, защото те са си повярвали. Лошото е, че в момента много хора им вярват, защото те в момента обещават всичко на всички. Това е тяхната програма, те нямат приоритети”, заяви Добрев. Той представи приоритете в сферата на административна реформа, за развитие на индустриалните зони и най-важното е в Хасково да се привлекат повече инвестиции. Като добър пример за инвестиция Добрев посочи новостроящия се японски завод между Хасково и Димитровград, където ще работят около 3000 души и това ще бъде най-голямото предприятие. Той вметна още, че по програмата за саниране областта ни е на второ място. В областния град се правят 39 блока и тази седмица се очаква разрешение за подписване на нови на нови 31 договора. На още 40 блока вървят енергийни одити, което означава, че в рамките на 3-4 месеца ще започне и тяхното саниране като минат процедурите.

    Добрев посочи, че в листата на ГЕРБ всички са местни хора, познати на гражданите. "В тази връзка първо ще ни интересува развитието на областта”, категоричен беше той.

    „Ние не твърдим, че трябва да управляваме на всяка цена. Претенцията, която имаме е, че трябва в пълна степен да представляваме хората – техните интереси, техните желания, техните искания”, заяви Томислав Дончев.

    В заключение думата взе лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той обобщи привлечените от Европа инвестиции, за строежа на магистралите, като строежа на една от тях е на територията на областта и за изградените 54 пречиствателни станции в рамките на два мандата. Борисов даде думата и на кмета на Хасково Добри Беливанов. Градоначалникът обясни ползите от управлението на ГЕРБ и лично на Борисов. Като полза той посочи средства – 5 млн. лв. за асфалтиране на улици. В това число със съдействието на кабинета „Борисов” са отпуснати средства прокарване на канализация за отпадни води и реконструкция на квартал „Болярово”. Беливанов допълни, че в кампанията за местни избори са били обещани инвестиции от 100 млн. лева за целия мандат, които са вкарани в общината само за година и два месеца.

    След приключване на срещата в театъра днес представителите на ПП ГЕРБ направиха снимки с граждани.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET
    Последни новини