От х:

Днес в x:

Хотелиерите в Чепеларе поискаха от "Пампорово"АД отделни семейни лифт карти за "Мечи чал"

На среща между хотелиери и представители на туристическия бизнес в Чепеларе и изпълнителния директор на „Пампорово“ АД Мариян Беляков, бяха дискутирани въпроси, касаещи както бизнеса в града, така и пистите, влековете, лифтовете и ски картите в мегарурорта „Пампорово-Мечи чал“. За следващия зимен туристически сезон Беляков увери местните хотелиери и търговци, че ще има развитие на поставените от тях въпроси. Ще се подобри транспортната комуникация между туристическото градче, което се свърза с курорта чрез сливането на ски център „Мечи чал“ и пистите на Пампорово.

Идеята е да се промени часа на тръгване на последния бус от Пампорово към Чепеларе и така да се удължи времето за престой на туристите. Хотелиерите поискаха да има и отделни семейните лифткарти, които да са валидни само за лифта за ски зона „Мечи чал“, както и други програми за услуги, коит ода са валидни и за Чепеларе.

Предложение за още един детски влек на върха, за да бъде използван от повече деца и начинаещи, също получи обещание за реализиране от ръководството на дружеството. Темата за паркоместата, кооято е абсолютно валидна за всички туристически дестинации в региона, получи обещание за увеличаване на паркоместата в най-скоро време.

След срещата изпълнителният директор на „Пампорово“ АД, изказа своята искрена благодарност от съвместната работа със сегашното ръководство на Община Чепеларе и не скри, че през последните седем години, в които ръководи дружеството, е срещал непреодолими трудности и спънки за реализиране на начинания и проекти заради незаинтересованост на ръководството на чепеларска община.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини