От х:

Днес в x:

Областният управител, дипломати и бизнесмени заразяха лозята край Коларово

    Областният управител на Хасково Минко Ангелов заряза лозята край с. Коларово, община Харманли задно с председателя на БТПП Цветан Симеонов, ръководителят на представителството на Европейската комисия Огнян Златев, президентският съветник Николай Копринков, посланици, дипломати и представители на бизнеса от региона и страната.

    Ритуалът беше част от празненствата и деловите срещи по случай Трифон Зарезан, празник на лозарите и ванарите, който се организира за 22 път от Хасковската търговско-промишлена палата с председател Янчо Янев.

    Сред гостите, уважили празника бяха посланиците на Китайската Народна Република Н.Пр. Джан Хайджоу, на Украйна Н.Пр. Микола Балтаджи, на Грузия Н.Пр. Зураб Беридзе, на БЮР Македония Марян Гьорчев, на Босна и Херцеговина Радомир Богданович, на Беларус Н.пр. Владимир Воронкович и на Палестина д-р Ахмед Ал Мадбух. В събитието участваха още българските консули в Одрин и Солун  Васил Вълчев и Владимир Писанчев.

    След зарязването на лозята гостите посетиха и разгледаха  винарната „Кастра Рубра”, край село Коларово. 

    haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ди
      димчо сталев
      19 -3
      16:58, 19 фев 2017
      безбожниците ядоха и пиха на задушница вчера . но защото всички медии са платени днес съобщават новината за зарязването. но да знаете-комунистите не зачитат ни живите ни умрелите. на връх задушница вчера празнуваха и пиянстваха в коларово-областен, депломати, политици, бизнесмени-всички до един службогонци и бежбожници.
    • 2
      Ko
      Koki
      10 -2
      17:17, 19 фев 2017
      То тези дето секипрят по такива неща - по такива събирания тада бъдат забелязани и видяни - неса влизали в църква преди -неса и мислели чещесе стигне до това. Но се кордисват защото щеимат килипир- а раята даим бачка . Та нима и когато поставят венци и цветя и се покланят на паметници - осъзнават какво правят? Но да агитират и лъжат - това е затях.
    • 3
      Си
      Сийка
      15 -1
      17:19, 19 фев 2017
      Няма нищо чудно. Те нямат страх от Бога . Могат да ядат и пият и на гробовете само да са на власт. Позор.
    • 4
      Ав
      Автор
      4 0
      09:14, 20 фев 2017
      За друг път да си знаете как се прави. Традиционно при подрязване на лозя освен палети в реда, постила се и червено килимче отгоре. Няма да си цапаме лачените цървулки я. Иначе добре се усмихвате и позирате(по-добре от предишния поне според моите наблюдения).
    • 5
      Ди
      диди
      1 0
      15:37, 20 фев 2017
      Този пък само се кипри за снимки!Жаден за медийни изяви.
    Последни новини