От х:

Днес в x:

Затрупаха със сигнали областна администрация и кметства за непочистена магистрала

„Продължават сигналите за проблеми с магистрала ”Марица”, те постъпват при нас в областна администрация, тази нощ са постъпвали на дежурните телефони на общините. Имам уверение от Областно пътно управление, че по аутобана работят 38 машини и се стараят да чистят. Късно снощи в района на Харманли и Любимец платното беше вече много добре изчистено, това установих на място, но в района на Димитровград в посока Пловдив качеството не е каквото бихме искали всички като шофьори”, заяви областният управител на Хасково Станислав Дечев.

Днес очакваме снеговалежите в областта да продължат. Затова още веднъж се обръщам към шофьорите, да не предприемат пътувания, ако не са наложителни, призоваха от областна администрация.

Пътищата в Хасковска област тази сутрин са проходими, но при тежки зимни условия. След падналия нов сняг има затворени само три отсечки в община Свиленград - това са Студена-Радовец, Студена-Левка и Студена-Сладун. От пътно управление увериха, че още от сутринта започват работа там, за да се отворят пътищата от и за село Студена.

По пътя Княжево-Тополовград-Харманли остава задължително движението с вериги за всички коли над 3,5 тона.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    VS
    v styanov
    15 0
    11:33, 19 яну 2017
    От вчера магистралата е в лошо състояние имах чувството че карам по черен път по който са минали верижни трактори и за съжаление това е само в участъка който се поддържа в хасковса област вчера следобяд от София до района от където започва Хасковския участък беше изчистено на асвалт а в нашия беше кошмар
  • 2
    Хю
    хюстън
    11 -6
    11:47, 19 яну 2017
    има да ревете за стария КМЕТ...ама на...ние си го направихме
    • Nk
      nkl;
      5 -4
      13:50, 19 яну 2017
      Кмета пък какво общо има с магистралата!
  • 3
    Ку
    кум лисан
    4 -3
    14:19, 19 яну 2017
    Неориентирани много и все за кмета си плачкат! Сигурно добре си живуркаха под крилото му. Само, че при него малките улички за разлика от сега изобщо не се чистеха! Магистрала "Марица" в област Хасково изобщо не се чисти качествено. Предлагам ОПУ и Изпълнителят да си платят солени глоби и да си върнат парите! Безобразие!Некадърници да не се допускат до пътищата!
  • 4
    Чи
    чичо Гошо
    1 -2
    14:42, 19 яну 2017
    Умирам за ВАС /хаскюллии/ !!!
Последни новини