От х:

Днес в x:

Феновете на ЦСКА подготвят масов бунт срещу „Титан АС” заради Томов

Сектор „Г" ще бъде празен, ако Лупи остане на „Армията", новите босове вече преговарят с известен нападател от чужбина Привържениците на ЦСКА се стягат за огромен бунт срещу новите собственици на клуба „Титан АС", а причина за масовото недоволство е оставането на Александър Томов в Борисовата градина.

Ултрасите са готови на всичко само и само техният „любимец" да напусне завинаги „армейското" ръководство. „Много наши фенове, не само от София, но и от страната, посрещнаха с недоволство новината, че Лупи остава. Ще изчакаме 5 януари, когато започва лятната подготовка и за когато е планирана пресконференция на новите началници. Ако не ни гарантират, че Томов е аут, ще организираме митинг, по-голям от този през лятото, когато ни отнеха лиценза. Отделно плануваме никой да не посещава сектор „Г" през пролетните мачове в София при положение, че „нашият" човек продължи да стои в управата и след подписването на официалния договор за продажбата на ЦСКА", отсякоха от Централния фенклуб на „червените".
Междувременно се разбра, че новите босове вече са влезли в контакт с двама известни футболисти от Европа с цел един от тях да подсили „армейската" атака. БЛИЦ вече писа, че единият от вариантите е холандски играч. Последните новини гласят, че в плановете на „Титан АС" попадат доказани имена от Европейския съюз.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини