От х:

Днес в x:

Дълговете на ЦСКА не са 17 млн. евро

Дълговете на ЦСКА не са 17 млн. евро. Разминаването е многократно. Това обяви пред btv президентът на футболния клуб Александър Томов.

Това което трябва да се върне са някои имоти, които са давани като гаранция-обезпечение и също така една сума. Във всички случаи става дума за сума, за половината от тази която беше платена за клуба, каза още Александър Томов.

Той коментира приключилата продажба на ЦСКА на сметопочистващата фирма "Титан", която оцени като успех. Когато тези пари се платят, ще се върнат обратно в "Кремиковци".

ЦСКА е на плюс, което говори много добре за хората, които се занимават с тези въпроси от трансфери на футболисти. Само през тази година от трансфери на футболиста в клуба са постъпили 3 млн. евро. Това показва, че от футбола може не само да се губи, но и да се изкарват пари, заяви Александър Томов.

Според него не може да се развие базата на ЦСКА, ако няма ясни концесионни условия. Новите собственици са една просперираща компания, която вдъхва доверие, каза президентът на ЦСКА. За две години, откакто аз съм президент имаме 3 загуби и приблизително 60 победи. Такъв показател нямаме за всички години. Взехме шампионска титла с 16 точки, взехме Купата на страната. Това са безспорни неща. При такива крупни успехи, очевидно заслугите са на целия екип, заяви Александър Томов.

Той призна, че има забавяне на заплатите на футболистите, но подобни случаи имало във всички отбори.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини