От х:

Днес в x:

Майсторско колоездене организираха в Професионалната гимназия в Димитровград

Изображение 1 от 3

    Традиционното вече състезание по майсторско колоездене, посветено на 1 ноември – Деня на народните будители организираха днес в ПГ "Проф.д-р Асен Златаров". Да докажат уменията си при управлението на колело изявиха желание 20 ученици от 9 до 12 клас.

    Маршрутът им се състоеше от 6 станции, където състезателите показаха дали владеят велосипеда си в тесен участък, при завой, в тунел, при каране с една ръка и пренасяне на чаша с вода в другата, при слалом и при осморка. Едновременно с това трябваше да се съобразяват и с хронометъра, защото им се засичаше и времето.

    Освен на учители съдии, които да отчитат грешките на станциите, организаторът на състезанието и преподавател по физическо възпитание Росица Иванова разчиташе и на помощта на ученици. „Тази година най-бърз и с най-малко наказателни точки бе Кристиян Крумов от XIв клас. Негови подгласници станаха Георги Атанасов от Xа клас и Емил Георгиев от XIв клас. Победителите бяха наградени от директора на гимназията Румяна Монева, която пожела още нови успехи.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      An
      Anonimniq
      0 0
      22:07, 26 окт 2016
      Тва не ви ли омръзна едни и същи работи да организирате всяка година ?
      Измислете нещо ново вече
    Последни новини