От х:

Днес в x:

Иван Янев от СК "Бугари" с бронзов медал от турнир в Германия

    Бронзов месал от турнира "German Open" спечели състезателят на СК "Бугари" Иван Янев (45 кг.). Надпреварата се е провела от 23 до 26 септември в Германия, където се е провеждало и Европейското първенство за юноши  до 18 години. Иван защити честа на Димитровград и България и успя да се наложи в спор за третото място, като победи силен представител на Русия, коментираха от клуба по джу джицу. В турнира Денислав Иванов в кат. до 66 кг. е отпаднал на четвъртфиналите. 

    Общо 6 са били представителите на местния клуб в Германия. Четирима са участвали в Европейското първенство, а двама - в проведения успоредно  с първенството турнир  German Open.

    В категория 81+ в първенството тукашният състезател Никола Балев имаше лош късмет и се контузи още в първата среща. В категория до 73 кг. друг наш представител - Ивайло Костов бе отстранен в третата си среща от представител на Полша.   Илия Лозев също отпадна още в първата си среща, той се състезава в категория до 60 кг.

    Най-добро представяне за отбора на България направи Даниел Чакъров, който след 4 победи отпадна в прекия сблъсък за третото място от състезател на Германия. Даниел остана на 7-мо място в крайното класиране.От "Бугари" заявиха, че са доволни от представянето на своите възпитаници в състезанията.

     Над 1400 участници от всички европейски страни на участвали в първенството в Германия. Надпревата се е провела на закрития стадион на Шалке 04 - Велтинс Арена. 

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини