От х:

Днес в x:

Банкери, юристи, полицаи и артисти подкрепят Татяна Дончева

Доц. Стоян Александров и Гергана Паси са се присъединили към Комитета за подкрепа на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов.

Обединяването на Движение 21 и НДСВ беше обявено в средата на тази седмица, а комитетът в подкрепа на Татяна Дончева и Минчо Спасов е отворен.

В него вече са се включили - Иван Ламбров – художник, проф. Румен Рачев – НАТФИЗ, актьорско майсторство на куклен театър, Пламен Николов – вратар на „Левски“ и националния отбор по футбол, ген. Васил Василев – директор на Националната полиция 1997-2003 г., д-р Нина Чилова – юрист, преподавател в УНСС, народен представител 2001-2009 г., д-р Таня Бузева – преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“, доц. Светлана Александрова – преподавател в УНСС, Хайди Мари Скурас – бизнес дама и собственик на „Рилатекс“ – гр. Рила, ген. Иван Чобанов – директор на Националната служба за сигурност 2001-2006.

Подкрепа за кандидат-президентската двойка са дали и оперната прима и солистка на най-големите световни оперни театри Александрина Милчева, режисьорът Борис Панкин, езиковедът проф. Тодор Балкански и кинорежисьорът проф. Иван Ничев.

Комитетът се оглавява от проф. Камелия Касабова, преподавател по право в СУ „Св. Климент Охридски“ и заместник-председател на Народното събрание в периода 2001-2009 г.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ев
    евертъна
    4 0
    18:22, 10 сеп 2016
    Всички тия изброени по горе като в църковна молинва в близкото МИНАЛО бяха нещо в Политиката след това обаче живота ги ИЗРИТАи изхвърли на брега Сега като гладни ПОМИЯРИ отновосе присламчват за постове и облаги за срамотиите Гергана Паси генерала Василев с пурите Камелия Касабова Нина Чилова беше се изложила тотално те я направили доктор и преподавател С три ръце ще гласувам против това движение
Последни новини