От х:

Днес в x:

Мъжът, ударил Сидеров, влиза в битката за ”Дондуков 2”

Камен Попов - мъжът, насинил окото на Волен Сидеров при безредиците пред НАТФИЗ миналата година, обяви, че ще се кандидатира за президент.

"Разчитам на много сериозна подкрепа на предстоящия вот”, заяви Попов по Нова телевизия. 

Той подчерта, че има много положителни качества и не иска името му да се свързва само с юмрука в лицето на лидера на „Атака”, но допълни, че след инцидента Сидеров е спрял да безчинства. 

"Ако не се беше провокирала тази ситуация, той щеше да продължи да безчинства", каза Камен Попов.

На въпрос дали чувства вина, Попов отговори: 

Нека да оставим на съда да реши дали съм виновен. Има ли значение какво признавам аз или не по-важното е какви бяха последиците. Ако съдът прецени, че съм извършил нещо нередно, той е ще ме накаже, аз не се крия от правосъдието“.

Според Камен Попов е крайно време българите да потърсят алтернативни фигури за управници, които да сменят настоящите властимащи, и да не участват в "свирен мач".

Трябва да вдигнат глави и да гласуват за мен, защото аз ще се опитам да променя ситуацията в България, категоричен бе Попов.

"Виждате в момента, че никой не иска да се включи в надпреварата за "Дондуков"2. Има вакуум в обществото. Всеки го е страх да излезе смело и да тропне по масата и да каже "Стига! Стига 25 години надолу и надолу България изчезва". Младите хора отиват в чужбина и не се връщат. Всички сме свидетели на това, което се случва тук, но никой не защитава българските национални интереси в момента. Няма политически елит. Има само едни послушковци, които изпълняват това, което им кажат външните централи", коментира Попов пред Bulgaria ON AIR. 

Той все мислел кого да покани за кандидат за вицепрезидент.

"Ще провеждам предизборна кампания, изцяло базирана на факти”, каза още Попов.

Запитан какво го прави различеният президент, той отговори така: 

"Аз съм различен с това, че не съм зависим от никой. Ще бъда издигнат от Инициативен комитет и няма да робувам на политически и партийни интриги.

Противникът на статуквото Камен Попов определя себе си като националист и родолюбец. Той е бивш симпатизант на Българския национален съюз на Боян Расате. 

Президент на бушидо федерацията, хотелиер и собственик на спортен клуб, той е познат като човека с черно яке и каскет, който насини окото на лидера на ”Атака” Волен Сидеров в нощта на последните местни избори или като един от рокерите, които помагаха на така наречените ”Вълци на Путин”. 

През ноември м. г. той подкрепи и протеста на служителите на МВР в отговор на атаките срещу тях.

Явявал се е на предишни парламентарни избори като кандидат за депутат.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини