От х:

Днес в x:

Новият Notebook Air на Xiaomi Mi. Да, прилича, но е по-евтин

Изображение 1 от 3

    Твърдят, че подражанието е най-доброто ласкателство. Адвокатите на Apple може и да не споделят това убеждение, но изглежда, че то е вдъхновило дизайна на първия лаптоп на Xiaomi Mi - Notebook Air.

    Макар и да изглежда, че дизайнът е повлиян от Macbook Air, външният вид на този лаптоп не е най-важното. Компютърът се предлага в конфигурации от 13,3 или 12,5 инча.

    И двата варианта се отличават с елегантно метално  тяло, екран с 1080 пиксела разделителна способност, USB порт. По-голямата версия е с тегло 1,28 кг. Лаптопът е идеален за любителите на компютърни игри. Оборудван е с процесор с двойно ядро Intel Core i5-6200U и видео карта NVIDIA GeForce 940MX GPU.

    Струва си да се отбележат и 8-те гигабайта RAM памет и 256-те гигабайта пространство за съхраненине на твърдия диск. Компютърът ще се появи на пазара през август и ще струва разумните 750 долара.

    Цената за 12,5 инчовата версия е още по-примамлива, имайки предвид по-малкото тегло и по-дългото време на батерии. За своите 550$ в този случай получавате Notebook Air с Core M3 CPU, 4GB RAM, 128GB SSD, 1,07kg, 11,5 часа.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини